03242023Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 14:36

7ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου: Αποτελέσματα

Οι "Nikon"-Γρηγόρης Ανδριανόπουλος επικράτησαν στον αγώνα που διεξήχθη στην Ειδική Διαδρομή "Φτέρη" την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Το Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου" (Α.Λ.Μ.Α. Αιγίου) διοργάνωσε το 7ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου, στην Ειδική Διαδρομή "Φτέρη", μια από τις πιο σημαντικές ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές της χώρας μας. Ο αγώνας που είχε ως επίκεντρο το Αίγιο, αποτέλεσε τον 2ο φετινό γύρο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Πελοποννήσου, με 23 πληρώματα να είναι παρόντα και να αγωνίζονται δύο φορές στην αγαπημένη διαδρομή των 17,1 χιλιομέτρων, που είχε κατεύθυνση από το χωριό Φτέρη έως το χωριό Σελινούντας. 

Νικητές αναδείχθηκαν οι "Nikon"-Γρηγόρης Ανδριανόπουλος (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4) οι οποίοι σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο και στα δύο περάσματα, φτάνοντας έτσι με άνεση στην τελική επικράτηση. Στη 2η θέση βρέθηκαν οι τοπικοί Χαράλαμπος Ροϊδόπουλος-Παντελής Παπανδρέου (Peugeot 205 Maxi, C4-E10), που κατέκτησαν τη νίκη στην Κατηγορία F2, τερματίζοντας εμπρός από τους Χρήστο Αυγερόπουλο-Στράτο Γιαβάση (Peugeot 106 S16, C5-A6), οι οποίοι βρέθηκαν στην τρίτη θέση της κατάταξης και στη δεύτερη μεταξύ των πληρωμάτων που μοιράζονται δικίνητα αυτοκίνητα. 

Μια θέση πιο πίσω, ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους οι Φραγκίσκος Σταφυλοπάτης-Νίκος Μαργέτης (Chrysler Sunbeam Lotus, C2-E12), με τους Κώστα Κουνιάκη-Κώστα Βαρδάκη (Citroen AX, C4-E10) και Γιώργο Θωμά-Παναγιώτη Αθανασόπουλο (Peugeot 205 Rallye, C4-E10) να διαμορφώνουν τη πρώτη εξάδα. Τέλος, στην 7η θέση της γενικής κατάταξης και την πρώτη της Κατηγορίας C6, τερμάτισαν οι Δημήτρης Ζώης-Γιώργος Πολυχρονόπουλος (Citroen Saxo VTS). 

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Πελοποννήσου, είναι το 36ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου που θα διεξαχθεί στις 22-23 Οκτωβρίου.

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το διαθέσιμο υλικό που έχει δημοσιευθεί

     

Last modified on Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 15:00