03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 16:35

7ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου: Συμμετοχές

Στις 17-18 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη ασφάλτινη Ειδική Διαδρομή "Φτέρη" θα γεμίσει με ήχους αγωνιστικών αυτοκινήτων, με 23 πληρώματα να ετοιμάζονται για τη μάχη.

Το 7ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου διοργανώνεται από το τοπικό Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου" (Α.Λ.Μ.Α. Αιγίου) και αποτελεί τον 2ο φετινό αγώνα που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Πελοποννήσου. Τα 23 πληρώματα, θα αγωνιστούν δύο φορές σε μια από τις, κατά γενική ομολογία, κορυφαίες ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές της Ελλάδας, την Ειδική Διαδρομή "Φτέρη", που έχει μήκος 17,1 χιλιόμετρα και κατεύθυνση από το χωριό Φτέρη προς το χωριό Σελινούντας. 

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα "μαζεμένος", αφού το συνολικό του μήκος είναι 76 χιλιόμετρα, τα 34,2 από τα οποία είναι τα αγωνιστικά του χιλιόμετρα. Το επίκεντρο θα βρίσκεται στο Αίγιο, όπου θα φιλοξενηθούν η Πανηγυρική Εκκίνηση το βράδυ του Σαββάτου και ο Τερματισμός το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ι ΚΤΕΟ Αιγίου Autovision, ενώ το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θα ξεκινήσει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 10:00, όταν το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εκκινήσει την Ειδική Διαδρομή.

Όσον αφορά στις συμμετοχές, πιο πολυπληθής Κατηγορία είναι η C6 που συγκέντρωσε 8 αυτοκίνητα, ενώ στις Κατηγορίες C4 και C5 θα συμμετάσχουν από  5 πληρώματα. Από εκεί και έπειτα, στις Κατηγορίες C3 και C2 θα λάβουν μέρος 3 και 2 πληρώματα αντίστοιχα. 

Μια από τις πιο σημαντικές ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές Ράλλυ, περιμένει τους συμμετέχοντες και θεατές του 7ου Ράλλυ Σπριντ Αιγίου, για έναν ενδιαφέροντα αγώνα. 

 

Συμμετοχές

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το διαθέσιμο υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 12:01