03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 13:29

Ράλλυ Σπριντ Μάλια-Κράσι 2016: Συμμετοχές

Το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης θα συνεχιστεί στις 24-25 Σεπτεμβρίου με έναν αγώνα που συγκέντρωσε 19 συμμετοχές.

Το Ράλλυ Σπριντ Μάλια-Κράσι 2016 διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Α.Ο. Κρήτης" στην Ειδική Διαδρομή "Μάλια-Κράσι" και προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης ως ο 2ος φετινός αγώνας του θεσμού. Τα 19 πληρώματα θα αγωνιστούν 3 φορές στη διαδρομή που έχει μήκος 9,5 χιλιομέτρων, διαμορφώνοντας έτσι έναν σπριντ με αγωνιστικό μήκος 28,5 χιλιομέτρων. Η Ειδική Διαδρομή "Μάλια-Κράσι" χαρακτηρίζεται από ποικιλία, αφού στο πρώτο μισό της περιλαμβάνει συνεχόμενα και γρήγορα "S", ενώ το δεύτερο μισό γίνεται πιο ανηφορικό αλλά προσφέρεται για παρακολούθηση, αφού υπάρχουν πολλά αμφιθεατρικά σημεία για τους θεατές. 

Επίκεντρο του αγώνα θα είναι τα Μάλια, όπου θα φιλοξενηθούν η Εκκίνηση και ο Τερματισμός του αγώνα την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο σκέλος θα ξεκινήσει στις 11:15, με το δεύτερο σκέλος να έχει προγραμματιστεί για τις 12:50 και το τρίτο για τις 14:25, ενώ σημειώνεται πως ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές στις 10:00. Όσον αφορά στις συμμετοχές, οι μάχες τόσο σε επίπεδο Γενικής όσο και σε επιμέρους Κατηγορίες αναμένονται με ενδιαφέρον. Τη νίκη της Γενικής αναμένεται να διεκδικήσουν 3 πληρώματα της Κατηγορίας C2, ενώ όσον αφορά στα δικίνητα αυτοκίνητα, η Κατηγορία C3 περιλαμβάνει 3 πληρώματα, η C5 αποτελείται από 5 αυτοκίνητα, ενώ η C6 συγκέντρωσε 6 συμμετοχές. Τέλος, οι Κατηγορίες C1 και C4 εφοδιάζουν το Ράλλυ Σπριντ Μάλια-Κράσι με μία συμμετοχή, έκαστη.

Το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης έχει το δικό του, ξεχωριστό χρώμα, με αξιόλογους συνδυασμούς πληρωμάτων και αυτοκινήτων σε κάθε κατηγορία και θέαμα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το Ράλλυ Σπριντ Μάλια-Κράσι δεν αναμένεται να αποτελέσει εξαίρεση, όντας έτσι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για εξόρμηση στην πανέμορφη εξοχή της Κρήτης, την ερχόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

 

Συμμετοχές

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το διαθέσιμο υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 13:57