03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 13:36

2ος Αγώνας D-Cup: Συμμετοχές

Το Έπαθλο D-Cup συνεχίζεται την Κυριακή 5 Ιουνίου, με τον 2ο γύρο του φετινού θεσμού να διεξάγεται στην πίστα καρτ "Kartmania" στα Βραχνέϊκα Πατρών και να έχει συγκεντρώσει συνολικά 28 συμμετοχές.

Η Κατηγορία Senior έχει τη μερίδα του λέοντος σε επίπεδο συμμετοχών, με 21 αθλητές να έχουν δηλώσει συμμετοχή και να ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον "μαραθώνιο" αγώνα, που αποτελείται από 3 σκέλη με διάρκεια 24 γύρων το καθένα. Από αυτούς, οι 15 θα συμμετάσχουν στο πλαίσιο της Κλάσης "A-Senior" και οι 6 στο πλαίσιο της Κλάσης "Senior Masters". Επιπλέον, 7 αθλητές θα λάβουν μέρος στο πλαίσιο της νεοσύστατης και ιδιαίτερα ελπιδοφόρας, από πλευράς προοπτικής και ενδιαφέροντος, Κατηγορίας 4-Stroke. Πρόκειται για Κατηγορία όπου όλοι οι συμμετέχοντες, χρησιμοποιούν τετράχρονα καρτ ενιαίου τύπου με σασί Extreme και κινητήρα RK1.

Ο δεύτερος γύρος του δημοφιλούς Επάθλου, που συντροφεύει τους θιασώτες του καρτ κάθε χρόνο, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού οι οδηγοί αναμένεται να προσφέρουν πολύ θέαμα με τις μάχες τους, στην πίστα "Kartmania" στα Βραχνέϊκα Πατρών, την Κυριακή 5 Ιουνίου. 

Συμμετοχές

Last modified on Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 12:00