03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 13:05

3ος Αγώνας Rotax Max Challenge 2016

Το Rotax Max Challenge 2016 θα συνεχιστεί στις 25-26 Ιουνίου, με τον 3ο γύρο της χρονιάς να διεξάγεται στην πίστα καρτ "San Nicolas" της Καλαμάτας.

Ο αγώνας διοργανώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου από το Αθλητικό Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής", σε μια πίστα που βρίσκεται πολύ ψηλά στις συνειδήσεις των οδηγών, οι οποίοι θα χωριστούν στις Κατηγορίες Micro, Junior, Senior Max και DD2, ανάλογα με την ηλικία ή τον τύπο των καρτ που θα οδηγούν..

Η Rotax, τολμάει και πάλι, πραγματοποιώντας μετά από αρκετά χρόνια ένα από τα πιο ενδιαφέροντα event της χρονιάς, στο χώρο του Karting, ξεπερνώντας τα σύνορα της Αθήνας.

Στην πίστα καρτ “San Nicolas” της Καλαμάτας, έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες ετοιμασίες και τα πάντα είναι έτοιμα για να φιλοξενήσουν τον 3ο Αγώνα της Rotax, με την πλέον εγγυημένη σωστή οργάνωση υψηλού επιπέδου, όπως έχει αποδείξει η ίδια όλα αυτά τα χρόνια.

Το σωματείο έχει φροντίσει η στελέχωση του αγώνα να παραμείνει η ίδια, όπως και στην Αθήνα, αλλά και οδηγοί, ομάδες και όλοι όσοι θα παρευρεθούν και θα συμμετάσχουν στον τρίτο, κατά σειρά αγώνα του Rotax Max Challenge, έχουν ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες τους, για να δώσουν το παρών στον πολυαναμενόμενο αγώνα της χρονιάς!

Βαθμολογία RMC 2016

 

Last modified on Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 12:10