03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 13:48

Ολοκληρώθηκε η 4η Έκθεση Αγωνιστικών Αυτοκινήτων στο Βόλο

Με τον καλύτερο τρόπο ήρθε το Φθινόπωρο για τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας, αφού για μία ακόμα χρονιά η Έκθεση Αγωνιστικών Αυτοκινήτων στο λιμάνι του Βόλου στέφθηκε με επιτυχία.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε για να θαυμάσει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που έχουμε δει να συμμετέχουν σε αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης, Επιτάχυνσης, Αναβάσεων, Rally και Πλαγιολίσθησης, ενώ κάποια από τα πλέον γνωστά αγωνιστικά αυτοκίνητα της πόλης συμμετείχαν δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να τα θαυμάσουν και στατικά.

Με επιτυχία στέφθηκαν και οι δύο καινοτομίες της έκθεσης με την επίσημη παρουσίαση του νέου χρωματισμού ενός από τους εκθέτες να τραβάει τα βλέμματα ενώ περιμετρικά της αυτοσχέδιας πίστας των τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων ουκ ολίγα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας πέρασαν ώρες παρακολουθώντας τα υπό κλίμακα αυτοκίνητα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την έκθεση τίμησε με την παρουσία της η ομάδα «Κένταυρος» του πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ανανεωμένη πλέον σύνθεση, ενώ δυναμική παρουσία είχαν και τα καρτ με αιχμή του δόρατος αυτό του Γιάννη Μόσιου.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας ευχαριστεί τους αθλητές που και φέτος επέλεξαν να παρουσιάσουν τα οχήματα τους στην έκθεση και εύχεται καλούς τερματισμούς.