06102023Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 17:07

4η Έκθεση Αγωνιστικών Αυτοκινήτων στο Βόλο από τον ΟΜΑΘ (1-2/9)

Λίγο πριν την φθινοπωρινή επανέναρξη των αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού έρχεται μια εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός. Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας διοργανώνει έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου το Σάββατο 01 και την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου.

Αγωνιστικά αυτοκίνητα που έχουμε δει σε Αναβάσεις, Ραλλυ, Drift, Dragster αλλά και σε αγώνες ατομικής χρονομέτρησης με την πλειοψηφία αυτών να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους σας περιμένουν να τα δείτε από κοντά και να γνωρίσετε τους ιδιοκτήτες τους. Μαζί τους όπως κάθε χρόνο ένας ικανοποιητικός αριθμός Καρτ για κάθε ηλικία και σωματότυπο.

Φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει επίδειξη τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων που αποτελούν και αυτά μια μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού απλά σε κλίμακα. Τρία απολαυστικά ημίωρα έχουν προγραμματιστεί με το πρώτο να είναι το Σάββατο το απόγευμα στις 19:00,το δεύτερο το Σάββατο το βράδυ στις 21:00 και το τρίτο την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι ενώ ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα είναι ελεύθερος όλες τις υπόλοιπες ώρες για τους φίλους του μοντελισμού.

Κάθε χρόνο οι αθλητές επιλέγουν την έκθεση ώστε να παρουσιάσουν το νέο χρωματισμό ή το νέο τους απόκτημα δημιουργώντας έτσι μία μικρή παράδοση που φέτος επιλέγουμε να αναδείξουμε.Το Σάββατο το απόγευμα λοιπόν στις 19:30 θα υπάρξει επίσημη παρουσίαση του νέου χρωματισμού του αυτοκινήτου ενός αθλητή του Ο.Μ.Α.Θ.

Η έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων αποτελεί την πρώτη επίσημη εκδήλωση του σωματείου που το σύστησε στο κοινό το μακρινό 2015 και για να καταφέρει να πραγματοποιηθεί πέρασε δια πυρός και σιδήρου.

Πλέον το 2018 συνεχίζει να αναπτύσσεται αποτελώντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους αγωνιζόμενους να δείξουν τα αυτοκίνητα τους και για τους θεατές να τα δουν από κοντά.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας ευχαριστεί τους αθλητές που και φέτος επιλέγουν να παρουσιάσουν τα οχήματα τους στην έκθεση και εύχεται καλό Φθινόπωρο.