06102023Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 11:59

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου στην Ανάβαση Ριτσώνας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων για τους αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς, την Ανάβαση Ριτσώνας που διεξήχθη στις 8-9 Απριλίου στην περιοχή της Χαλκίδας από το Αθλητικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.). 

Ο Χρήστος Βλάχος με το κίτρινο Peugeot 106 S16, δήλωσε βροντερό παρών από τις δοκιμές του Σαββάτο, και κατέκτησε τελικά την 3η θέση στην κλάση Ν2, την 5η θέση στην Ομάδα Ν και την 4η στην Ομάδα Ν έως 2  Λίτρα. Ο έτερος αδελφός, Αποστόλης Βλάχος επίσης με ίδιο αυτοκίνητο (και σε χρώματα), μετά από ένα γενικό "rebuild" του αγωνιστικού, δήλωσε συμμετοχή απλά για να δει την κατάστασή του αυτοκινήτου και παρόλα αυτά κατέκτησε την 6η θέση στην κλάση Ν2, την 9η στην Ομάδα Ν και την 8η στην Ομάδα Ν έως 2 Λίτρα. 

Ο Αντώνης Σταφυλοπάτης με το Opel Astra OPC και το νέο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων ήταν 1ος στην κλάση Formula Saloon T2 (αυτοκίνητα turbo με κίνηση στους 2 τροχούς)και 5ος στην Ομάδα Formula Saloon. Τέλος ο Γιώργος Σουφλάρης, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και έτρεξε για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα με το Ford Escort MK II Drift που ήταν βαμμένο στα χρώματα της "Aegean Καραλής", χαρίζοντας απίστευτα περάσματα πλαγιολίσθησης στους πάρα πολλούς θεατές που τον καταχειροκρότησαν!

Τα πολλά μέλη της Λ.Α.Βόλου που μετέβησαν στην εν λόγω Ανάβαση για να παρακολουθήσουν  τον αγώνα, χειροκρότησαν και εμψύχωσαν  όλους τους συμμετέχοντες, αλλά πολύ περισσότερο τα "δικά τους" παιδιά.. Οι μάχες για τη νίκη στις Κατηγορίες και Κλάσεις ήταν μεγάλες, με τους οδηγούς να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους θεατές. Η αποστολή επέστρεψε στην βάση της (στο Βόλο) αργά το βράδυ της Κυριακής με όμορφες εικόνες αλλά και τρόπαια! Έπεται συνέχεια!

Last modified on Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 12:13