06102023Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 10:43

Η αποστολή της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου στην Ριτσώνα

Έντονη δράση για το Αθλητικό Σωματείο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, στον 1ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, που θα διεξαχθεί υπό την διοργάνωση του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), στην Ριτσώνα το Σαββατοκύριακο 8 και  9 Απριλίου.

Το Σωματείο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου θα κάνει έντονη την παρουσία του στην εν λόγω Ανάβαση με μια αποστολή εβδομήντα (70) και πλέον ατόμων. Από αυτούς, αγωνιστικό ενδιαφέρον δηλώνουν, ο Πρωταθλητής 2016 στο Έπαθλο Αναβάσεων κλάσης FST2 Αντώνης Σταφυλοπάτης με το ανανεωμένο Opel Astra OPC, οι αδελφοί Χρήστος και Αποστόλης Βλάχος με τα "καναρινί"   Peugeot 106 s16, κυριολεκτικά ανανεωμένα και αναβαθμισμένα στην κλάση Ν2 αλλά και ο Γιώργος Σουφλάρης με το πανέμορφο Ford Escort MK II Drift που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε αυτόν τον αγώνα.

Φυσικά τις προσπάθειες των Αθλητών θα παρακολουθήσουν, θα εμψυχώσουν και θα χειροκροτήσουν πάρα πολλά μέλη της Λέσχης τα οποία θα βρίσκονται στο βουνό. Οι προετοιμασίες της αποστολής βρίσκονται στο τελικό στάδιο και όλοι αναμένουν τον αγώνα, ο οποίος προβλέπεται συναρπαστικός μιας και οι οδηγοί που δήλωσαν συμμετοχή ανέρχονται σε 123!.

Καλή επιτυχία σε όλους και καλή διασκέδαση!