06032023Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 18 Μαϊος 2023 11:50

Απονομές Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων 2021-2022: Γιορτή! Featured

Την Τετάρτη 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Απονομή Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων Αγώνων Αυτοκινήτου και Karting για τις χρονιές 2021 και 2022. Σε μια όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο πλοίο Seajets WorldChampion Jet στο Λιμάνι του Πειραιά, το παρών έδωσαν οι πρωταγωνιστές των δύο προηγούμενων ετών, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Aponomes 2

Αρχικά, στο βήμα ανέβηκε η Πρόεδρος της ΕΠΑ, Φωτεινή Ψαρράκου, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και εν συνεχεία, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΜΑΕ, Ιωάννης Μεσσημέρης απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Μάριος Ηλιόπουλος, με τη σειρά του, ευχήθηκε να πραγματοποιηθούν τη φετινή χρονιά ασφαλείς αγώνες.

Aponomes 10

Την παράσταση «έκλεψαν» οι μικροί αθλητές των karting που διέπρεψαν στις πίστες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, αποσπώντας το πιο ζεστό χειροκρότημα όλων. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την αναγγελία των πρωταθλητών, Κυπελλούχων και Επαθλούχων των δύο προηγούμενων ετών σε όλες τις μορφές αγώνων αυτοκινήτου. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή του Κυπέλλου EKO Racing Dirt Games στον Μιχάλη Τακιδέλλη για τον γιο του, Κωνσταντίνο που δεν βρίσκεται πια μαζί μας.

Aponomes 9

Αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, πήραν το λόγο, ευχαριστώντας όλους όσους συνετέλεσαν στην επίτευξη των στόχων τους. Παράλληλα, στις ουκ ολίγες οθόνες του Seajets WorldChampion Jet έπαιζαν βίντεο από τα διάφορα είδη αγώνων των τελευταίων δύο ετών. Αξίζει να σημειωθεί πως στο χώρο βρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι του τύπου, φωτογράφοι, ενώ την εκδήλωση κάλυψε η COSMOTE TV που βρίσκεται δίπλα στους ελληνικούς αγώνες τα τελευταία χρόνια.

Aponomes 3

Η ΟΜΑΕ θέλει να ευχαριστήσει τη Seajets και προσωπικά τον Μάριο Ηλιόπουλο για τη φιλοξενία των Απονομών.

Aponomes 4

Aponomes 5

Aponomes 6

Aponomes 7

Aponomes 8

Aponomes 11


Γραφείο Τύπου

Last modified on Πέμπτη, 18 Μαϊος 2023 11:53