Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 11:12

[Updated] Olympic Esports Series Motorsport Event

Το Olympic Esports Series 2023 είναι ένας παγκόσμιος αθλητικός διαγωνισμός προσομοίωσης που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και το Gran Turismo. Πρόκειται για έναν διαδικτυακό αγώνα χρονομέτρησης μέσω της πλατφόρμας Gran Turismo 7 (είναι απαραίτητο το Play Station 4 ή το Play Station 5).

eSportsWRC01 1024x576

Λόγω τεχνικών προβλημάτων, οι προκριματικοί ξεκίνησαν την Πέμπτη 27 Απριλίου και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 7 Μαϊου (ώρα 23:59 UTC). Όποιος από τους συμμετέχοντες πραγματοποιήσει τον ταχύτερο χρόνο, θα είναι ο νικητής. Θα επιλεχθούν οι 11 καλύτεροι παίκτες (ο πιο γρήγορος από κάθε χώρα), οι οποίοι θα λάβουν πρόσκληση για συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό στη Σιγκαπούρη που θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου 2023.

Για να λάβει κάποιος μέρος και να έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στον τελικό της Σιγκαπούρης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να έχει διαβατήριο σε ισχύ. Το κόστος των εισιτηρίων και της διαμονής του προκριθέντα στον τελικό, συμμετέχοντα καλύπτονται από την Gran Turismo.

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) παρακαλεί όποιον συμμετάσχει στους προκριματικούς αγώνες, να αποστείλει στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τα στοιχεία του γνωστοποιώντας μας τη συμμετοχή του. Η Εθνική Ομοσπονδία κάθε χώρας επικυρώνει τον διαγωνιζόμενο που προκρίνεται.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://olympics.com/en/sign-in?entry_point_type=oes&source=esports&template=esports

Κανονισμός

Γραφείο Τύπου