06262024Τετ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 17:10

FIA Motorsport Games 2024 - Truck Racing Featured

trucks

Η FIA αποκάλυψε την προσθήκη των αγώνων φορτηγών στις κατηγορίες των φετινών FIA Motorsport Games που θα διεξαχθούν στη Βαλένθια από τις 23 έως τις 27 Οκτωβρίου 2024. Η SRO Motorsports Group και η FIA θα βασιστούν στην υποστήριξη της European Truck Racing Association, του διοργανωτή του Goodyear FIA European Truck Racing Championship, καθώς και των διοργανωτών των διαφόρων εθνικών πρωταθλημάτων φορτηγών, για τη δημιουργία της λίστας συμμετοχών στο φετινό διαγωνισμό. Ομάδες από το πρωτάθλημα Goodyear FIA European Truck Racing θα αγωνιστούν στη πίστα Ricardo Tormo, όπου μαζί με τους οδηγούς του πρωταθλήματος αναμένεται να συμμετάσχουν πολλοί διεθνείς οδηγοί που αγωνίζονται σε άλλα πρωταθλήματα φορτηγών σε όλο τον κόσμο.

truck 1

Η μορφή του αγώνα θα περιλαμβάνει δύο 30λεπτες περιόδους δοκιμών. Ένας αγώνας κατατακτήριων θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης για τον 35λεπτο κύριο αγώνα που θα καθορίσει τους νικητές. Τα φορτηγά που θα αγωνιστούν στη Βαλένθια είναι από τα πιο περιβαλλοντικά βιώσιμα οχήματα του FIA Motorsport Games 2024.

truck 2

Το Goodyear FIA ETRC ήταν η πρώτη σειρά μηχανοκίνητου αθλητισμού που πέρασε με επιτυχία σε ένα 100% βιώσιμο καύσιμο το 2021, και με το φορτηγό IVECO S-WAY NP με κινητήρα βιολογικού υγροποιημένου φυσικού αερίου, το πρωτάθλημα έχει μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην πίστα έως και 92% τα τελευταία τρία χρόνια.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε αγώνισμα μπορείτε να στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Last modified on Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 17:26