06262024Τετ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 17:02

FIA Motorsport Games 2024 - Drift Featured

drift header

Το Drifting μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες των δύο πρώτων διοργανώσεων του FIA Motorsport Games, θα επιστρέψει στην τρίτη διοργάνωση του 2024, η οποία θα διεξαχθεί στη Βαλένθια της Ισπανίας από τις 23 έως τις 27 Οκτωβρίου.

Το Drift αποτελεί μια από τις πιο προσιτές μορφές μηχανοκίνητου αθλητισμού και δημοτικότητας σε όλο τον κόσμο. Η FIA υιοθέτησε το drifting ως αναγνωρισμένο κλάδο το 2017. Ξεκίνησε το Intercontinental Drifting Cup και εργάζεται για την ανάπτυξη του drifting σε εθνικό επίπεδο παγκοσμίως, μέσω αθλητικών κανονισμών και εκπαίδευσης στελεχών και κριτών.

frifthatzaras

Οι διοργανωτές του FIA Motorsport Games 2024, εργάζονται να δημιουργήσουν μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα δίπλα στη πίστα του Ricardo Tormo στη Βαλένθια.

Σε αυτή τη μοναδική κατηγορία του drifting, η επιτυχία δεν καθορίζεται από την ταχύτητα. Οι τρεις κριτές της διοργάνωσης εξετάζουν τη γωνία του drift, τη γραμμή και το στυλ, προσθέτοντας τις βαθμολογίες από τα τρία κριτήρια για ένα μέγιστο όριο 100 βαθμών στον προκριματικό.

Στις μάχες tandem, λαμβάνεται υπόψη η ικανότητα του οδηγού που καταδιώκει να αντικατοπτρίζει τη γωνία, την ταχύτητα και το στυλ του επικεφαλής οδηγού, καθώς και την εγγύτητά του με τον επικεφαλής οδηγό.

 drift 1

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε αγώνισμα μπορείτε να στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Last modified on Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 17:05