06262022Κυρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 11:56

Ντεμπούτο για το Micra PROTO στα EKO Racing Dirt Games

Το Micra PROTO της NISSAN Rally Team Χαλκιάς είναι πανέτοιμο για το αγωνιστικό του ντεμπούτο. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εν δράση το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο του Θέμη Χαλκιά στα πλαίσια του εναρκτήριου αγώνα των EKO Racing Dirt Games την προσεχή Κυριακή 19/05 στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο.

Η πρεμιέρα θα γίνει στην κατηγορία της Ατομικής Χρονομέτρησης η οποία σε αυτοκίνητα και crosscar περιλαμβάνει 17 συμμετοχές. Ο Θέμης Χαλκιάς με το Micra PROTO θα πραγματοποιήσει τέσσερα χρονομετρημένα περάσματα από τη διαδρομή όπου τα τρία καλύτερα θα προσμετρήσουν για την τελική κατάταξη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα η συμμετοχή θα εμφανιστεί στην πίστα από τις 10:30 έως τις 12:00 για το 1ο σκέλος και από τις 16:30 έως τις 20:15 για το 2ο σκέλος. Στο δεύτερο μάλιστα σκέλος θα διεξαχθούν και οι πολύ ανταγωνιστικοί αγώνες της κατηγορίας RallyCross.

Ο Θέμης Χαλκιάς δηλώνει: “Όλοι στην Nissan Rally Team Χαλκιάς είμαστε πολύ χαρούμενοι που το νέο μας εγχείρημα είναι έτοιμο να αγωνιστεί. Σας προσκαλώ στην πρώτη εμφάνιση του Micra PROTO στον Ιππόδρομο Αθηνών ώστε να το δείτε, να το γνωρίσετε και να το απολαύσετε από κοντά. Η προσεχής διοργάνωση είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ιδανική για όλη την οικογένεια καθώς εκτός του θεάματος που θα προσφέρουν αγωνιστικά αυτοκίνητα και Crosscar θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις με άλογα - πόνυ για μικρούς και μεγάλους”.

Περισσότερα για τον θεσμό των EKO Racing Dirt Games μπορείτε να βρείτε στο http://www.dirtgames.gr/news