03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 16:30

3ος γύρος TRC: Αποτελέσματα


Ο Χρήστος Παλαιολόγος με Mitsubishi Lancer σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στον Αγώνα Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης που διεξήχθη την Κυριακή 2 Ιουλίου στις Καρυές Σπάρτης.

Ο αγώνας της Σπάρτης, διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης" (Λ.Α.Σ.) και αποτέλεσε τον 3ο γύρο του Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης "Timed Rally Challenge" (TRC). Πεδίο βολής για τους 25 οδηγούς, αποτέλεσε η νέα, ιδιαίτερα χωμάτινη διαδρομή που δημιουργήθηκε σε χώρο 400 στρεμμάτων η οποία έδινε τη δυνατότητα στους θεατές να παρακολουθούν όλη την πορεία του κάθε αυτοκινήτου.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα, ο Χρήστος Παλαιολόγος (Mitsubishi Lancer) πέτυχε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, επικρατώντας παράλληλα στην Κλάση για αυτοκίνητα άνω των 2000 κ.εκ. Τον δεύτερο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Παναγιώτης Ρουστέμης (Ford Sierra RS Cosworth 4X4), που ακολούθησε τον Παλαιολόγο και στην Κλάση, ενώ τρίτος σε γενική και Κλάση ήταν ο Γιάννης Ζαχαριάς (Toyota Celica).  Στην Κλάση έως 2000 κ.εκ. επικράτησε ο Θόδωρος Βουτσάς (VW Golf), με δεύτερο τον Γιώργο Καλαματιανό (BMW E30) και τρίτο τον Γιώργο Ρήγα (Ford Escort RS). Στην Κλάση έως 1600 κ.εκ., ταχύτερος ήταν ο Κώστας Μαχαίρας (Citroen Saxo VTS), ακολουθούμενος από τους Παναγιώτη Σταθόπουλο (VW Polo GTI) και Δημήτρη Γκρούμα (Toyota Corolla), ενώ στην μικρότερη κλάση του αγώνα, για αυτοκίνητα έως 1400 κ.εκ., νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Χαΐδας (Toyota Yaris), με τους Δημήτρη Χαϊδά (Toyota Yaris) και Βαγγέλη Παναρίτη (Toyota Yaris) να τον συνοδεύουν στο βάθρο.

Ο 3ος γύρος του TRC πραγματοποιήθηκε την αμέριστη συμπαράσταση των Τοπικών Αρχών, καθώς η διαμόρφωση και η δημιουργία της διαδρομής έγινε με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Σπάρτης, του Αθλητικού Οργανισμού, του Τοπικού Συμβουλίου , του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου, των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών των Καρυών, ενώ ταυτόχρονα τον αγώνα στηρίζουν πολλές επιχειρήσεις της Λακωνίας.

Το Έπαθλο Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης TRC θα συνεχιστεί στις 26-27 Αυγούστου, στον Γρύλο Ηλείας.

 

Αποτελέσματα (Γενική)

Αποτελέσματα (Κλάσεις)

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

 

Last modified on Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 20:54