03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 14:51

3ος γύρος TRC: Συμμετοχές

Με τη συμμετοχή 35 οδηγών θα διεξαχθεί ο αγώνας στις Καρυές Σπάρτης, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Ο 3ος γύρος του Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης "Timed Rally Challenge" (TRC) διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης" (Λ.Α.Σ.). Το Σωματείο που διοργανώνει τον αγώνα, προχώρησε στη δημιουργία μιας όμορφης χωμάτινης διαδρομής μήκους 2 χιλιομέτρων σε έναν χώρο 400 στρεμμάτων, τη στιγμή που οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν την πορεία των αγωνιστικών σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Το αγωνιστικό μέρος περιλαμβάνει 2 σκέλη, με το κάθε σκέλος να έχει μήκος 3,75 χιλιομέτρων. Στον αγώνα μετρά ο χρόνος και των τεσσάρων περασμάτων , ενώ σε περίπτωση εγκατάλειψης στο 1ο σκέλος, ο αγωνιζόμενος έχει την δυνατότητα συμμετοχής στο 2ο, χωρίς όμως να λάβει χρόνο κατάταξης. Το Σάββατο 1 Ιουλίου θα διεξαχθεί στον χώρο της πίστας ο Τεχνικός Έλεγχος, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 2 Ιουλίου στις 10:00. Όσον αφορά στους συμμετέχοντες, το θέαμα αναμένεται πλούσιο όχι μόνο από τα Buggies, που σίγουρα δίνουν μια διαφορετική νότα στο γεγονός, αλλά και από τα περάσματα των οδηγών με αυτοκίνητα των κατηγοριών Α και Ε.

Ο 3ος γύρος του TRC έχει την αμέριστη συμπαράσταση των Τοπικών Αρχών, καθώς η διαμόρφωση και η δημιουργία της διαδρομής έγινε με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Σπάρτης, του Αθλητικού Οργανισμού, του Τοπικού Συμβουλίου , του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου, των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών των Καρυών, ενώ ταυτόχρονα τον αγώνα στηρίζουν πολλές επιχειρήσεις της Λακωνίας.

 

Συμμετοχές

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 16:30