03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 13:23

Π.Π. Ταχύτητας & HTTC 2021: Στη γραμμή εκκίνησης

Στις 12-13 Ιουνίου θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2021, στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, παράλληλα με το έπαθλο ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge.

Μετά από μια περίοδο αναγκαστικής απραξίας για λόγους περιορισμού της πανδημίας, στα μέσα Ιουνίου οι αγωνιστικοί κινητήρες θα ηχήσουν και πάλι στην πίστα των Μεγάρων. Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής, μετά την απόλυτα επιτυχημένη ανασύσταση του θεσμού τα τελευταία χρόνια, είναι έτοιμη να διοργανώσει με απόλυτη ασφάλεια τον 1ο αγώνα και του φετινού Πρωταθλήματος Ταχύτητας, που αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό συμμετοχών υψηλού επιπέδου και να μας προσφέρει θεαματικές μάχες.

Οι οδηγοί θα δώσουν βροντερό «παρών» με τα αγωνιστικά των ομάδων Ν, Α, R και Ε, τα θηρία της Formula Saloon, τα αυτοκίνητα του Ενιαίου και τα αγαπημένα και πολύ εντυπωσιακά Ιστορικά. Το Πρωτάθλημα Ταχύτητας πλαισιώνεται και φέτος από το έπαθλο ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge. Οδηγοί συμβατικών αυτοκινήτων μπορούν να αγωνιστούν απέναντι στο χρονόμετρο σε κάποια από τις κατηγορίες Stock, Sport και Extreme, ενώ φέτος υπάρχει και ξεχωριστό έπαθλο MX5 Cup.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα της ΟΜΑΕ (http://www.e-omae-epa.gr/) για τη δήλωση συμμετοχής θα ανοίξει τη Δευτέρα 17 Μαΐου, με καταληκτική προθεσμία την Παρασκευή 4 Ιουνίου, τόσο για τις κατηγορίες των αγώνων Ταχύτητας όσο και για το HTTC. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην ατομική χρονομέτρηση θα πρέπει να βιαστούν, αφού οι συμμετοχές θα περιοριστούν στις 40. Ο διοικητικός και αρχικός τεχνικός έλεγχος θα γίνει την Παρασκευή 11 Ιουνίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Και φέτος, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να μείνουν σε απόσταση 20 km από την πίστα, στο ξενοδοχείο IL Desto Studios – Ευθυμίου στο Αλεποχώρι, με κόστος μόνο €60/δωμάτιο το Σάββατο και με δώρο μία ακόμη διανυκτέρευση την Παρασκευή. Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6932428989 και 2105770879.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με το υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ιατρικής Επιτροπής της ΟΜΑΕ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με σκοπό τη μέγιστη ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων. Θα είναι απαραίτητος για όλους ο μοριακός έλεγχος (RTPCR) 24-48 ώρες πριν τον αγώνα ή το άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test, RAT) το τελευταίο 24ώρο, κι αν αυτό δεν είναι δυνατόν, την ημέρα του αγώνα. Στην είσοδο της πίστας θα γίνεται θερμομέτρηση και καταγραφή όλων των εισερχόμενων στο χώρο. Η παρουσία θεατών δεν επιτρέπεται. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ για τους αγώνες Ταχύτητας.

Ο κόσμος του αυτοκινήτου περιμένει ήδη με αγωνία τους συνδυασμούς που θα πρωταγωνιστήσουν σε κάθε κατηγορία φέτος. Λίγες εβδομάδες έμειναν μέχρι να τους ανακαλύψουμε. Καλή μας αρχή!

Συμπληρωματικός Κανονισμός: ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Συμπληρωματικός Κανονισμός: HTTC

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ Αγώνων Πίστας

Last modified on Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 13:30