11262020Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 15:01

Π.Π. Ταχύτητας & HTTC: Αναβολή του 2ου αγώνα των Μεγάρων Featured

Ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και του Hellenic Time Trial Challenge αναβάλλεται, λόγω των μέτρων περιορισμού της πανδημίας.

Με τους οδηγούς να ετοιμάζονται για τον 2ο φετινό αγώνα ταχύτητας, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναβολή του. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα μέτρα που ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας Covid-19.

Όπως ο προηγούμενος αγώνας ταχύτητας, έτσι και αυτός θα διεξαγόταν σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΟΜΑΕ, χωρίς την παρουσία θεατών, και με το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. να μεριμνά για την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων. Όμως με την υπαγωγή της Αττικής στο «Επίπεδο Β: Αυξημένου Κινδύνου» και την υποχρεωτική αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας μετά τις 3 Νοεμβρίου, η διεξαγωγή του αγώνα είναι αδύνατη.

Το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία ειδών γραφείου Skag για την υποστήριξή της, καθώς και τις εταιρίες Axotechniki, A. Makris A.E., Ρεκτιφιέ Original και Linea Sport. Πλέον ανανεώνει το ραντεβού της με την πίστα των Μεγάρων για τη στιγμή που οι συνθήκες θα επιστρέψουν ξανά τη διοργάνωση ενός αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge.

[Δελτίο Τύπου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.]

Last modified on Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 15:09