03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 14:42

Π.Π. Ταχύτητας, 4ος γύρος: Ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής έρχεται στα Μέγαρα

Στον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge, το Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και τα περάσματα ενός Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Πρόκειται για τον Jordan O’Brien, τον Αμερικανό οδηγό που στα 21 του χρόνια έχει ήδη κατακτήσει 2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα στην κατηγορία Pro των U.S. Legend Cars, το 2017 και το 2018. Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτής αγωνιστικής οδήγησης, και ετοιμάζεται να τρέξει με Huracan στο ενιαίο πρωτάθλημα Lamborghini Super Trofeo North America. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στα Μέγαρα για να συμμετάσχει στην κατηγορία Extreme του Hellenic Time Trial Challenge, με ένα από τα 4 Legend Cars της ομάδας Fanny Flutters Racing Team.

Η παραπάνω πληροφορία έρχεται να εμπλουτίσει το πληθωρικό θέαμα που πρόκειται να απολαύσουμε το Σαββατοκύριακο στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Εκεί όπου δίπλα στον «Samino» με τη Lamborghini Huracan Super Trofeo της Formula Saloon, θα βρεθεί ο Π. Σολδάτος με άλλη μία Huracan, ο Π. Ηλιόπουλος με Ferrari 458 Challenge και ο «Korny» με Porsche 911 GT3 Cup. Σε αυτό τον αγώνα, άλλωστε, θα κριθεί ο τίτλος για τις περισσότερες κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας. Από την Ομάδα Ν, με τα 16 αυτοκίνητα της κλάσης Ν2 να προσπαθούν για το καλύτερο, και το ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda, όπου δεν έχει προκύψει ακόμη ο καλύτερος «Νέος» ούτε ο καλύτερος «Άνω των 30», μέχρι τα αγωνιστικά τη Ομάδας Α, τα θηρία της Ομάδας Ε και τα όμορφα και πολύ ανταγωνιστικά Ιστορικά.

Συνολικά, θα απολαύσουμε τις προσπάθειες 102 οδηγών, με 31 από αυτούς να συμμετέχουν στο έπαθλο ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge. Ο αγώνας διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής, με την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ και πραγματοποιείται χάρη στην υποστήριξη των εταιριών Skag, Puma, UnderArmour, Λουξ, Axotechniki, A. MakrisA.E., Ρεκτιφιέ Original και LineaSport.

Υπενθυμίζουμε ότι το εισιτήριο για τους θεατές είναι€5 και ισχύει για όλο το διήμερο. Όσοι βρεθούν στην πίστα για τις δοκιμές του Σαββάτου θα πρέπει να κρατήσουν το εισιτήριό τους για να μπουν με το ίδιο και την Κυριακή.

Σας περιμένουμε στην πίστα!