06292024Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 20:38

ΠΠ Crosscar 2024 | 3ος Γύρος | Αποτελέσματα Featured

ΑΓΩΝΑΣ 1

Με υψηλές θερμοκρασίες που δοκίμασαν την υπομονή αγωνιζομένων και θεατών, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLYCROSS, που έλαβε χώρα στις 22-23 Ιουνίου 2024, και διοργάνωσαν από κοινού η ΟΜΑΕ, ο σύλλογος ΧΩΜΑ, και ο Δήμος Κιλκίς.
Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο έντονη δράση, θέαμα, και άπλετους μεταλλικούς ήχους, έζησαν όλοι όσοι ανέβηκαν στην χωμάτινη πίστα του συλλόγου ΧΩΜΑ, που βρίσκεται στους λόφους που περιβάλλουν την Αργυρούπολη του Κιλκίς.

ΑΓΩΝΑΣ 2

Το όλο σκηνικό στήθηκε γύρο από την φαρδιά πίστα η οποία κατά γενική ομολογία θεωρείται μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει, αρκετά ανισοϋψή επίπεδα, γρήγορες πατημένες ευθείες, φουρκέτες, και πολλά άλλα τεχνικά σημεία τα οποία, όχι μόνο ανέβασαν την Αδρεναλίνη των 20 οδηγών Crosscar, που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLYCROSS, αλλά έκριναν και τους νικητές των κατηγοριών.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το παρών έδωσε ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και Βουλευτής Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, ο οποίος δήλωσε: Μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ RALLY CROSS, για ολόκληρο το νομό του Κιλκίς, ο οποίος εδώ και χρόνια κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια για την ανάδειξή του, μέσα από την διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων τα οποία σκοπό έχουν την τόνωση της τοπικής κοινωνίας. Εύχομαι και του χρόνου, το Κιλκίς να αποτελέσει έναν ακόμη σταθμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με την διοργάνωση κάποιου άλλου αγώνα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.»

Μεγάλος αντίπαλος όλων των οδηγών, η σκόνη, η οποία συχνά, πυκνά έκανε την εμφάνισή της, παρόλη την καλή δουλειά που έκανε η υδροφόρα του Δήμου Κιλκίς η οποία έβρεχε την πίστα έπειτα από κάθε αγωνιστική σειρά. Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν σε όλη τη διάρκεια και των δύο ημερών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στέγνωναν σε σύντομο χρονικό διάστημα την πίστα με αποτέλεσμα, κάποιοι αθλητές να δυσανασχετήσουν λόγο της μειωμένης ορατότητας!

ΑΓΩΝΑΣ 7

Την Κυριακή 23 Ιουνίου ημέρα των τελικών, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLYCROSS, γέμισαν από θεατές οι δροσερές τέντες της πίστας, οι οποίοι έμειναν μέχρι το τέλος των αγώνων απολαμβάνοντας τη δράση και τους ήχους που αναδυόταν από τα μοτέρ των Crosscar.

Παρών στην μεγάλη γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο Νομό Κιλκίς, και ο Δήμαρχος του Δήμου Κιλκίς, Δημήτριος Κυριακίδης, ο οποίος βρέθηκε μεταξύ πολλών θεατών συζητώντας πλέον, για την επόμενη διοργάνωση ενός αγώνα crosscar, έπειτα από απαίτηση πολλών πολιτών του Κιλκίς.

ΑΓΩΝΑΣ 10
Φυσικά από τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να λείπει ο Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης ο κ. Αθανάσιος Κουκάκης, ο οποίος για δύο συνεχόμενες ημέρες όχι μόνο απόλαυσε το θέαμα, αλλά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με οδηγούς και ανθρώπους της ΟΜΑΕ, που ασχολούνται με τους αγώνες Croscars εξετάζοντας δυνατότητες βελτίωσης της διοργάνωσης οι οποίες θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε μελλοντικές διοργανώσεις.

Φυσικά, σε όλη την διάρκεια των αγώνων, η εταιρεία «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ» φρόντιζε επιμελώς να δροσίζει θεατές και αγωνιζόμενους με τα προϊόντα της τα οποία μοίραζαν εντελώς δωρεάν τα promo girls της διοργάνωσης.

Στην αγωνιστικό μέρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ο Παναγιώτης Καϊτατζής, με το νούμερο 4 αφού πέρασε με επιτυχία τα προκριματικά, κατέκτησε επάξια την καρό σημαία, «γαζώνοντας» τον ταχύτερο χρόνο στον τελικό με 5:19.627! Μετά την απονομή των επάθλων και της καρό σημαίας, ο Παναγιώτης Καιτατζής δήλωσε ότι: Παρόλο που δεν έβλεπα στον ημιτελικό, ξεκίνησα στον τελικό προτελευταίος, έκανα καλή εκκίνηση, προσπέρασα στον πρώτο γύρο και τους δύο προπορευόμενους οδηγούς, μπήκα μπροστά, έκανα καλό αγώνα, και στο τέλος κατάφερα να κερδίσω».

ΑΓΩΝΑΣ 12

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι οδηγοί της κατηγορίας Junior «Κωσταντίνος Τακιδέλης», την διάθεση των οποίων συγκρατούσαν με σιγουριά οι «κόφτες» των κινητήρων τους, προσφέροντας ένα απίστευτο θέαμα ευγενούς ανταγωνισμού εντός πίστας, το οποίο κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρων όλων από την εκκίνηση μέχρι και τον τερματισμό! Nικητής της Junior ο 16 χρόνος Αναστασόπουλος Κωσταντίνος, ο οποίος δήλωσε σχετικά μιλώντας στην Όλγα Μέρμηγκα speaker του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τα εξής: «Μ άρεσε η πίστα, είναι απαιτητική εύκολο να την μάθεις, έχει απ’΄όλα, και πιστεύω ότι αποτελεί ένα καλό βήμα για την ανάπτυξη των Dirt Games στην περιοχή. Εκτός αυτού απόλαυσα τον ανταγωνισμό με τα παιδιά μέσα στην πίστα κάνοντας έναν φοβερό αγώνα».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Χεκιμιάν που τερμάτισε 2ος στην κατηγορία 600 δήλωσε για την διοργάνωση του αγώνα τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα περάσαμε ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο σε έναν ωραίο χώρο με φιλόξενους ανθρώπους. Οι οποίοι έδωσαν το παρών, με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε παρά τις όποιες δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στον αγώνα να βρούνε λύση και να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα, και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

ΑΓΩΝΑΣ 13

Από την μεριά του Χρυσού Χορηγού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ» ο κ. Αθανάσιος Κουκάκης δήλωσε : «Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης είναι να αναδείξουμε δράσεις οι οποίες θα στηρίζουν την προβολή της τοπικής κοινωνίας της περιοχής του Νομού Κιλκίς. Είμαστε κοντά σε τέτοιου είδους δράσεις γιατί συνάμα μας κάνει να αισθανόμαστε έφηβοι, εξαιτίας της Αδρεναλίνης που παράγουν».

Ο παρατηρητής του αγώνα, κ. Φώτης Χαρατάσος κατά τη διάρκεια των απονομών, αφού έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους για την στήριξη, παρότρυνε όλους τους πατεράδες να μεταδίδουν εκτός από την αγάπη τους, ήθος στα παιδιά τους».

ΑΓΩΝΑΣ 14

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ RALLY CROSS διοργανώθηκε από την ΟΜΑΕ το σύλλογο ΧΩΜΑ, και το Δήμο Κιλκίς ο οποίος εκτός από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, υποστήριξε οικονομικά την διοργάνωση του. Χρυσός Χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ήταν η «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ» της οποίας την ονομασία έφερε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Επίσης χορηγός του αγώνα, η FORD Στάθης Σ&Ν από τη Χρυσαυγή Λαγκαδά η οποία υποστήριξε εμπράκτως τις μεταφορές του αγώνα.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα:

http://sportstiming.gr//live/results/auto/other/CROSSC24RND3/

Αποτελέσματα 600

Αποτελέσματα - Ατομική Χρονομέτρηση


Τα Τελικά αποτελέσματα

Final 600
1ος Νο 4 Καϊταζής Παναγιώτης
2ος Νο 2 Χεκιμιάν Ιωάννης
3ος Νο 7 Παλαιοκώστας Δημήτριος

FINAL JUNIOR

1ος Νο 30 Aναστασόπουλος Κωσταντίνος
2ος Νο 32 Μιχαηλίδης Βασίλειος Γαβριήλ
3ος Νο 33 Στάθης Μιχαήλ

SPORTSMAN
1ος Νο 5 Τριανταφυλλίδης Αλέξιος
2ος Νο 10 Ηλιόπουλος Παναγιώτης
3ος Νο 11 Κωνσταντάκος Μάριος

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για τον επόμενο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Last modified on Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 20:47