03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 13:40

25ο Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας: Αποτελέσματα

Με τον αγώνα που είχε ως επίκεντρο το Χάβαρι Ηλείας συνεχίστηκε το Κύπελλο Χωμάτινων Ράλλυ, με τους Γιάννη Μπαντούνα-Κώστα Σούκουλη να φτάνουν σε ακόμη μια νίκη.

Το 25ο Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας, που διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου" (Α.Ο.Λ.Α.Π.) με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, τον Δήμο Ήλιδας και τον Ν.Π.Δ.Δ. (Ηλείος), αποτέλεσε τον 4ο αγώνα του Κυπέλλου Χώματος 2016. Ο αγώνας ξεκίνησε πανηγυρικά το βράδυ του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου από την Πλατεία της Αμαλιάδας, ενώ το καθαρά αγωνιστικό του μέρος  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Τα 15 πληρώματα που συμμετείχαν στο 25ο Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας, αγωνίστηκαν 3 φορές σε μια νέα διαδρομή στο Χάβαρι Αμαλιάδας, που είχε μήκος 10,3 χιλιομέτρων, ενώ χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν το πολύ εύκολο "κύκλωμα" καθώς η απλή διαδρομή είχε μήκος μόλις 1,9 χιλιομέτρων.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, νικητές αναδείχθηκαν οι Γιάννης Μπαντούνας-Κώστας Σούκουλης (Mitsubishi Lancer EVO VI, C2-A8) που σημείωσαν με άνεση τον ταχύτερο χρόνο και στα τρία περάσματα. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Στέλιος Λαϊνόπουλος-Αναστάσιος Παπαδόπουλος (Subaru Impreza GT, C2-A8), ενώ στο βάθρο ανέβηκαν ακόμη οι Πάνος Κωνσταντάκος-Ηλίας Παναγιωτούνης (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4). Μια θέση πιο πίσω βρέθηκαν οι νικητές της Κατηγορίας F2, που για ακόμη μια φορά ήταν πολύ ανταγωνιστική,  Θεόδωρος Πανούτσος-Παναγιώτης Πανούτσος (Toyota Yaris, C6-A5), οι οποίοι επικράτησαν οριακά των Αντώνη Αγγελόπουλου-Χρήστου Δίπλα (Toyota Yaris, C6-A5). Οι Πανούτσος-Πανούτσος επικράτησαν στην Κατηγορία C6, ενώ στην C4 ταχύτεροι ήταν οι Χρήστος Χατζόπουλος-Παναγιώτης Τριαντόπουλος (Toyota Corolla AE86 GT, C4-E10), οι οποίοι συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα της Γενικής Κατάταξης. 

Επόμενο και τελευταίο ραντεβού για το Κύπελλο Χωμάτινων Ράλλυ 2016, θα είναι το Ράλλυ Σπριντ Σπάρτης, στις 12-13 Νοεμβρίου. 

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το διαθέσιμο υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 18:51