03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 16:09

4ος Αγώνας D-Cup: Αποτελέσματα


 Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου έπεσε στην πίστα καρτ "Kartmania" στα Βραχνέϊκα Πατρών, η αυλαία του Επάθλου Karting D-Cup.

Τη διοργάνωση του 4ου και τελευταίου αγώνα του φετινού θεσμού, που διεξήχθη με τη συμμετοχή 18 οδηγών, ανέλαβε το Αθλητικό Σωματείο "Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών" (Α.Ο.Π.). Οι οδηγοί χωρίστηκαν σε δύο Κατηγορίες, τις Senior και 4Stroke, με τη Senior να περιλαμβάνει 3 σκέλη διάρκειας 24 γύρων το καθένα και την 4stroke, να αποτελείται από δύο αγωνιστικά σκέλη διάρκειας 15 γύρων το καθένα.

Στην Κατηγορία Senior, νικητής αναδείχθηκε ο Παύλος Ξυνός (Athens Kart Shop, Tecno Iame) ο οποίος επικράτησε στην κλάση Masters. Δεύτερος, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Φώτης Θωμάς (PRT Motorsport, Fa Rotax) που κατέκτησε τη νίκη στην A-Senior, ενώ την τριάδα της Γενικής κατάταξης διαμόρφωσε ο Αλέξανδρος Καψής (BRT Boyriotis, Birel Iame X30) που ήταν δεύτερος στη Masters. Μια θέση πιο πίσω βρέθηκαν ο Φώτης Δούβρης (BRT Boyriotis, Birel Iame) που ολοκλήρωσε στη 2η θέση της A-Senior, ενώ στο βάθρο των κλάσεων Masters και A-Senior ανέβηκαν επίσης οι Γιώργος Βασιλόπουλος (Kartworks, Tony Kart Iame X30) και Γιάννης Παπαλεωνίδας (Tony Kart Rotax) που συμπλήρωσαν την εξάδα.

Στην Κατηγορία 4Stroke, οι αγώνες της οποίας διεξάγονται με τετράχρονα καρτ ενιαίου τύπου με σασί Extreme και κινητήρα RK1, η μάχη για τη νίκη ήταν μεγάλη και διατήρησε το ενδιαφέρον όλων μέχρι το τέλος. Ο Γιώργος Κουγιανός επικράτησε, έχοντας όμως πολύ μικρή διαφορά από τον Παναγιώτη Σγουρό, ενώ στο βάθρο τους συνόδευσε ο Robert Koenig.

Το Έπαθλο Karting D-Cup ολοκληρώθηκε στις 20 Νοεμβρίου και οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική χρονιά!

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

  

Last modified on Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 20:37