03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 17:57

8ο P.I.C.K. Λουξ Cola: Συμμετοχές

Η στιγμή της γιορτής έφτασε, καθώς το 8ο P.I.C.K. Patras βρίσκεται προ των πυλών, με 52 αθλητές να ετοιμάζονται για τον αγώνα-γεγονός που θα διεξαχθεί στους δρόμους της Πάτρας, στις 24-25 Σεπτεμβρίου. 

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα ιδέα που έγινε θεσμός. Φέτος θα διεξαχθεί για 8η φορά, με το θέαμα να είναι εξασφαλισμένο. Ο λόγος για το Διεθνές Σιρκουί Καρτ P.I.C.K. που θα πραγματοποιηθεί, υπό τη συνδιοργάνωση των Σωματείων "Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών" (Α.Ο.Π.) και ΛΕΜΑΝ και έχει ως Μεγάλο Χορηγό την Λουξ Cola. 

Η διαδρομή είναι πλέον γνωστή και αγαπημένη. Έχει μήκος 920 μέτρων, περνά από κομβικά σημεία του Κέντρου της Πάτρας όπως η Πλατεία Γεωργίου και οι Οδοί Μαιζώνος, Πατρέως, Κορίνθου, Αγίου Νικολάου, ενώ η χάραξή της εξασφαλίσει πολλά σημεία παρακολούθησης τόσο για τους θεατές όσο και για τους εκπροσώπους του Τύπου. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, 52 οδηγοί θα λάβουν μέρος στο αγωνιστικό διήμερο, χωρισμένοι σε 4 επιμέρους κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία τους ή τον τύπο των καρτ που οδηγούν. Η Κατηγορία Rotax Micro Max, στο πλαίσιο της οποίας θα αγωνιστούν οι μικρότεροι οδηγοί του αγώνα, συγκέντρωσε 15 συμμετοχές. Στο πλαίσιο της Κατηγορίας Senior Loux θα εκκινήσουν 13 οδηγοί, ενώ η Rotax DD2 Max και Rotax DD2 Masters συγκέντρωσε 12 συμμετοχές. Τέλος, η Κατηγορία KZ2 αναμένεται επίσης με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς 12 ακόμη οδηγοί θα συνθέσουν έναν ανταγωνιστικό και συνάμα θεαματικό αγώνα.

Φυσικά, το P.I.C.K πέραν των θεαματικών του αγώνων προσφέρει στους θεατές και ποικίλες παράπλευρες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται η παρουσία του 23χρονου Ιταλού Loris Rosati, που είναι γνωστός για τα "ακροβατικά" που κάνει με όχημα 3 τροχών, η ακροβατική ομάδα Arrepiado που έχει συμμετάσχει και παλαιότερα στο P.I.C.K., καθώς και ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός που θα δώσει συναυλία στο κάτω μέρος  της Πλατείας Γεωργίου, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 20:30. 

Το 8ο PICK-Λουξ Cola θα μεταδοθεί απευθείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Την ευθύνη της μετάδοσης έχει επωμιστεί ο Σπύρος Καμπιώτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της τηλεοπτικής εταιρίας Ιonian Α.Ε., ιδιοκτήτριας του Ionian tv.  Ο αγώνας θα μεταδοθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 22:00 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου από τις 10:30 έως τις 15:00. Σημειώνεται, πως το Σάββατο θα μεταδοθεί απευθείας και η συναυλία του Ηλία Βρεττού από την Πλατεία Αγίου Γεωργίου. Παράλληλα, η Ιonian Α.Ε. γνωστοποίησε πως το P.I.C.K. θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από περιφερειακά κανάλια σε συνεργασία με το Ιonian TV σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, σε όλα τα σπίτια, ελεύθερα χωρίς περιορισμούς.

 

Το δίκτυο περιφερειακών καναλιών ελεύθερης εκπομπής που θα μεταδώσουν απευθείας το PICK 2016 είναι:

Αττική - Αθήνα: «Action24» [+δορυφορικό μπουκέτο nova]

Πελοπόννησος - Ν. Στερεά – Ν. Ιόνιο: «Ionian tv»

Κέρκυρα - Θεσπρωτία και Ήπειρος: «ITV»

Κρήτη: Κρήτη tv [+δορυφορικό μπουκέτο OTE TV]

K. Μακεδονία - Θεσσαλονίκη: «EuropeOne»

Α. Μακεδονία - Θράκη: «ena channel»

Θεσσαλία: «Astra TV»

Κεντρική Ελλάδα & Αθήνα: «Star Κεντρικής Ελλάδας» [+δορυφορικό μπουκέτο OTE TV],

Ν. Αιγαίο: Aigaio TV [+δορυφορικό μπουκέτο OTE TV]

Κυκλάδες: Syros TV

Αμερική: Ν.Υ. USA: New Greek TV

 

Οι παραπάνω είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που προσελκύουν το ενδιαφέρον όλων όσοι αναμένεται να δώσουν το "παρών" στο 8o P.I.C.K. Λουξ Cola, το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν ξανά πολλοί θεατές, τόσο δια ζώσης όσο και τηλεοπτικά. 

 

Πρόγραμμα

Συμμετοχές

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 16:21