03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 13:45

3ος αγώνας D-Cup: Αποτελέσματα

Ο 3ος γύρος του δημοφιλούς Επάθλου Karting πραγματοποιήθηκε στη πίστα "Kartmania" μήκους 1020 μέτρων στα Βραχνέικα Πατρών, την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Ο αγώνας που διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών" (Α.Ο.Π.), συγκέντρωσε συνολικά 34 συμμετοχές, με τους οδηγούς να χωρίζονται σε 4 επιμέρους Κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία τους ή τον τύπο Kart που οδηγούσαν. 

Στον αγωνιστικό τομέα, στον "μαραθώνιο" της Senior που αποτελούνταν από 24 γύρους, αναδείχθηκε ο Δημήτρης Παναστασίου (Tecno Iame), που ήταν ταχύτερος σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στη 2η θέση ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Γιώργος Βασιλόπουλος (Tony Kart Iame X30, Kartworks), ενώ το βάθρο των νικητών της απαιτητικής κατηγορίας συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Καψής (Birel Iame X30, BRT Bouriotis). Οι τρεις τους, διαμόρφωσαν την τριάδα και στην Senior Masters. Ακολούθησαν στη γενική κατάταξη οι Φώτης Θωμάς (FA Rotax),  Γιώργος Βασιλάγκος (FA Rotax, Chatzis Racing Team) και Αναστάσιος Κούγιας (Birel Rotax), οι οποίοι διαμόρφωσαν και την τριάδα της A-Senior. 

Στην Κατηγορία Mini, η ημέρα ανήκε στον Γιάννη Λάντζη (FA Lenzo, Chatzis Racing Team) που ήταν ο ταχύτερος οδηγός του Α' Τελικού και έπειτα, έφτασε άνετα στη νίκη και στον Β' Τελικό που είχε διάρκεια 14 γύρων. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γρηγόρης Θεοδωρακόπουλος (DR Lenzo, AP Digital), ενώ στο βάθρο των νικητών ανέβηκε και ο Βαγγέλης Ντεντόπουλος (Top Kart Iame), με τους δύο προαναφερθέντες να αλλάζουν θέση σε σχέση με την κατάταξη του Α' Τελικού. Στην Κατηγορία 4Stroke, όπου οι οδηγοί χρησιμοποιούν τετράχρονα καρτ ενιαίου τύπου με σασί Extreme και κινητήρα RK1, νικητής μετά από 15 γύρους αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Σγουρός, που είχε κερδίσει και στον Α' Τελικό, με τον Robert Koenig να ακολουθεί και στους δύο Τελικούς. Την τρίτη θέση του Β' Τελικού κατέλαβε ο Νίκος Σταύρου, που τερμάτισε εμπρός από τον Βασίλη Παπαβασιλείου ο οποίος ήταν τρίτος στον Α' Τελικό.

Τέλος, στην θεαματική Κατηγορία Super, η νίκη στον αγώνα των 18 γύρων πέρασε στα χέρια του Παύλου Ξυνού (Tecno Iame, Athens Kart Shop), ο οποίος είχε επικρατήσει και στον Α' Τελικό. Τον νικητή ακολούθησε ο Σέρκος Μοβσεσιάν (Exprit TM, Speed Force) μετά από εξαιρετικό αγώνα από το τέλος του Grid, ενώ στο βάθρο ανέβηκε ο νικητής της Pro Francesco Giordano (Maranello RS9 TM, Maranello Hellas). Την τριάδα της Pro συμπλήρωσαν οι Γιάννης Σταματέλος (FA Kart TM, Chatzis Racing Team) και Χρήστος Ασημακόπουλος (Energy TM, Chatzis Racing Team).

Μετά τον 3ο γύρο του θεσμού, το D-Cup θα κάνει ένα μεγάλης διάρκειας διάλειμμα, αφού  ο επόμενος αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 22-23 Οκτωβρίου.

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 17:53