03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 17:36

3ος Αγώνας Rotax Max Challenge: Αποτελέσματα

  

Η αυλαία του Rotax Max Challenge 2015, που φέτος συμπλήρωσε 16 χρόνια διεξαγωγής στη χώρα μας, έπεσε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στην πίστα καρτ Αφιδνών "Kartodromo", όπου το Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Ελλάδας (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.)" διοργάνωσε τον 3ο και τελευταίο γύρο της σεζόν. 

Οι μάχες ήταν έντονες σε όλες τις κατηγορίες και οι οδηγοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας πολύ θέαμα. Όσον αφορά στα αποτελέσματα, στην Κατηγορία Micro Max, νικητής ανάμεσα στους 12 συμμετέχοντες ήταν ο Θάνος Ξηνταβελόνης (Zorri Motorsport), εμπρός από τους Γιάννη Λάντζη (Chatzis Racing Team) και Τζώρτζης Μαρκογιάννη (Nitro Kart Racing). Στην Κατηγορία Junior Max, που συγκέντρωσε 13 συμμετοχές νικητής αναδείχθηκε ο Σωτήρης Αθανασόπουλος (Chatzis Racing Team), με τον Κωνσταντίνος Ρουμελιώτη (Speed Force Team) να ακολουθεί και τον Roee Meyuhas (PRT Motorsport) να συμπληρώνει τις θέσεις του βάθρου. 

Στην Senior Max, η μάχη για τη νίκη δόθηκε μέχρι τον τελευταίο γύρο, με τελικό νικητή τον Αλέξανδρο Γουλιώνη (Kartworks), ο οποίος επικράτησε του Χρήστου Σαγανά (Chatzis Racing Team). Την πρώτη τριάδα, συμπλήρωσε ο Νίκος Ιωάννου (PRT Motorsport). Στην Senior Max Masters, υποκατηγορία της Senior Max για οδηγούς ηλικίας άνω των 32 ετών, νικητής ήταν ο Νίκος Ιωάννου, που τερμάτισε και 3ος γενικής, ενώ τον ακολούθησαν οι "Lazer" (Speed Park Racing) και Δημήτρης Παπαναστασίου (Athens Kart Shop). 

Περνώντας στην κατηγορία DD2 Max, νικητής αναδείχθηκε ο Άκης Βασιλέρης (PRT Motorsport), με τους Δημήτρη Ζερβό (Kartworks) και Βασίλη Γιαννούλη (Maitos Kosmic Racing) να συμπληρώνουν την τριάδα. Στην DD2 Max Masters, υποκατηγορία της DD2 Max επικράτησε ο Δημήτρης Ζερβός, με τον Γιώργο Βασιλόπουλο (PRT Motorsport) να ακολουθεί και τον Μιχάλη Γεωργιάδη (Speed Park Racing) να συμπληρώνει την τριάδα. 

Πέραν της απονομής των επάθλων στους νικητές των αγώνων, στο "Kartodromo" έγινε και η απονομή των οδηγών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rotax, που θα διεξαχθεί στις 8-14 Νοεμβρίου στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας. Οι οδηγοί που θα αποτελέσουν την ελληνική αποστολή είναι οι Σωτήρης Αθανασόπουλος (Junior Max),  Νίκος Ιωάννου ( Senior Max), Δημήτρης Βασιλέρης ( DD2) και Δημήτρης Ζερβός ( DD2 Masters).

Χορηγός της κατηγορίας Micro του θεσμού ήταν η ΕΚΟ, ενώ Χορηγός Επικοινωνίας του ελληνικού Rotax Max Challenge ήταν το περιοδικό "DRIVE", τους οποίους η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τη συμβολή τους στην καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του εγχειρήματος. 

Κλείνοντας, δε μένει παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους οδηγούς που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rotax , στην Πορτογαλία!   

Αποτελέσματα

  

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 16:35