03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 16:21

3ος Αγώνας Rotax Max Challenge: Με 38 συμμετοχές

Το Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Ελλάδας (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.)" διοργανώνει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στην Πίστα Καρτ Αφιδνών "Kartodromo", τον 3ο γύρο του Ελληνικού "Rotax Max Challenge", που συγκέντρωσε συνολικά 38 συμμετέχοντες οι οποίοι χωρίζονται σε 4 επιμέρους κατηγορίες.

Στην Κατηγορία Rotax Micro, όπου λαμβάνουν μέρος οι νεότεροι συμμετέχοντες του αγώνα, ηλικίας 8-12 ετών, το ενδιαφέρον αναμένεται μεγάλο αφού 12 λιλιπούτειοι οδηγοί θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε έναν αγώνα που προσελκύει μεταξύ άλλων και χορηγικό ενδιαφέρον, αφού η κατηγορία Rotax Micro έχει την υποστήριξη της "EKO Racing".

Η Κατηγορία Rotax Senior Max είναι η πιο δημοφιλής του αγώνα, αφού συγκέντρωσε 13 συμμετοχές, με τους οδηγούς να αναμένεται να δώσουν μεγάλες μάχες για όλες τις θέσεις της τελικής κατάταξης. Στο πλαίσιο της Κατηγορίας Rotax Junior Max συμμετέχουν 6 οδηγοί, τη στιγμή που στην Κατηγορία Rotax DD2 Max θα αγωνιστούν 7 οδηγοί. 

Στον 3ο γύρο του Rotax Max Challenge θα κριθούν τα Έπαθλα της χρονιάς, όμως ο συγκεκριμένος αγώνας έχει επιπλέον βαρύτητα, καθώς μετά από αυτόν θα διαμορφωθεί η ομάδα της ελληνικής αποστολής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό της Rotax, που έχει προγραμματιστεί για τις 8-14 Νοεμβρίου, στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικά και του καρτ ειδικότερα, που αποτελεί το φυτώριο κάθε μορφής αγώνων, έχουν κάθε λόγο να βρεθούν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις Αφίδνες, για να απολαύσουν τις μάχες "σώμα με σώμα" των 38 συμμετεχόντων. 

Συμμετοχές

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 16:35