03192024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 10:28

RMC Κεντρικής Ελλάδας, Rd1: Με 39 συμμετοχές

Με 39 “πιλότους”, οι οποίοι θα παλέψουν για την νίκη στην εκάστοτε κατηγορία στο “KARTODROMO” Αφιδνών, θα διεξαχθεί στις 13 Ιουνίου ο πρώτος γύρος Karting για τον θεσμό του Rotax Max Challenge Κεντρικής Ελλάδας.

Στην απαιτητική πίστα “KARTODROMO” Αφιδνών, οι 5 κατηγορίες του αγώνα, υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις! Την αγωνιστική δράση θα ανοίξει η κατηγορία Micro Max, η οποία συγκεντρώνει 4 συμμετοχές.

Την σκυτάλη θα πάρει η κατηγορία Mini Max, η οποία συγκεντρώνει 9 συμμετοχές, με τους νεαρούς “πιλότους”, να θέλουν να ξεκινήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα στον 1ο γύρο του συγκεκριμένου θεσμού!

Η επόμενη κατηγορία που θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε στο “KARTODROMO” Αφιδνών, είναι αυτή της Junior Max. Οι 9 συμμετοχές που συγκέντρωσε, εγγυώνται πως θα παρακολουθήσουμε μεγάλες μάχες μεταξύ των “πιλότων”.

Στην κατηγορία Senior Max, συναντάμε 7 συμμετοχές, με τους πρωταγωνιστές να θέλουν να δώσουν την δική τους παράσταση στον πρώτο γύρο του θεσμού.

Την αγωνιστική γιορτή του Rotax Max Challenge Κεντρικής Ελλάδας, θα κλείσει η πολυπληθέστερη κατηγορία του αγώνα, αυτή της DD2 Max. Οι 10 συμμετοχές, θα μας προσφέρουν σπουδαίες μονομαχίες, με στόχο την κατάκτηση της νίκης!

[Γραφείο Τύπου Start Line]

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Last modified on Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 09:14