03192024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 14:20

1ος γύρος Rotax Max Challenge: Συμμετοχές

Όλα είναι έτοιμα για να ανάψουν τα πράσινα φώτα του Επάθλου Karting Rotax Max Challenge, ο πρώτος γύρος του οποίου θα διεξαχθεί στις 11-12 Μαρτίου στα Μέγαρα Αττικής.

Η πρώτη φετινή συνάντηση του θεσμού θα φιλοξενηθεί στην πίστα καρτ Μεγάρων, ακριβώς δίπλα στο Αυτοκινητοδρόμιο. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Start Line και 45 οδηγοί ετοιμάζονται για έναν ανταγωνιστικό και θεαματικό αγώνα. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε επιμέρους κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία τους ή τις τεχνικές προδιαγραφές των καρτ που οδηγούν.

Στην Κατηγορία Rotax Micro Max, όπου συμμετέχουν οι μικρότεροι αθλητές του αγώνα, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, το ελάχιστο βάρος για το συνδυασμό οδηγού και εξοπλισμού (κράνος, στολή, γάντια κλπ.) έχει οριστεί στα 115 κιλά. Ο ανταγωνισμός αναμένεται έντονος, καθώς 12 μικροί οδηγοί θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη, σε έναν αγώνα που περιλαμβάνει 3 Τελικούς διάρκειας 10 γύρων έκαστος. Στην Rotax Junior Max, η μάχη για τη νίκη μετά από 3 Τελικούς διάρκειας 14 γύρων ο καθένας, θα δοθεί μεταξύ 6 οδηγών, ενώ στη Rotax Senior Max θα αγωνιστούν 10 οδηγοί με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα μετά από τους 3 Τελικούς των 15 γύρων. Τέλος, στο πλαίσιο της Rotax DD2 Max με τα καρτ με ταχύτητες, που περιλαμβάνει 3 Τελικούς των 15 γύρων επίσης, θα λάβουν μέρος 17 αθλητές διαμορφώνοντας έτσι, την πιο πολυπληθή κατηγορία του αγώνα. 

Η έναρξη του Rotax Max Challenge πλησιάζει και το ενδιαφέρον κορυφώνεται, ενόψει του πρώτου αγώνα του θεσμού για το 2017.

 

Πρόγραμμα

Συμμετοχές

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 19:34