03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 20:28

Karting Media Day

Η αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε για το ελληνικό Karting με την Ημέρα Δημοσιογράφων που πραγματοποιήθηκε στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαρτίου 2017.

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting, καθώς όλα είναι έτοιμα για τον 1ο γύρο του θεσμού που θα φιλοξενηθεί στην πίστα καρτ Αφιδνών "Kartodromo", κατά τη διάρκεια του διημέρου 4-5 Μαρτίου. 

 

Η έναρξη του Πρωταθλήματος, συνδυάστηκε με τη διεξαγωγή μιας Media Day (Ημέρα Δημοσιογράφων), στο πλαίσιο της οποίας εκπρόσωποι του Τύπου βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.), έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, σε χαλαρό κλίμα, τους Πρωταθλητές όλων των κατηγοριών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2016. Πιο συγκεκριμένα, παρόντες αθλητές ήταν οι Μάριος Αγγελόπουλος (Πρωταθλητής 60 Mini A), Ανδρέας Δεβετζόγλου (Πρωταθλητής 60 Mini B), Θάνος Χούρλιας (Πρωταθλητής Junior), Χρήστος Σαγανάς (Πρωταθλητής Senior) και Δημήτρης Βασιλέρης (Πρωταθλητής KZ2). 

Η Media Day ξεκίνησε με χαιρετισμό και ομιλία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού κ. Δημήτρη Μιχελακάκη, ενώ ακολούθησε μια μικρή παρουσίαση των πεπραγμένων της περσινής χρονιάς, αλλά και των νέων δεδομένων ενόψει 2017. Έπειτα οι παρόντες δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους αθλητές.

Μετά την ολοκλήρωση της Media Day, το βλέμμα όλων στρέφεται πλέον στο Kartodromo Αφιδνών, όπου στις 4-5 Μαρτίου θα διεξαχθεί η πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting, υπό τη διοργάνωση του Αθλητισμού Σωματείου "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) με τη συμμετοχή 50 αθλητών!

 

 

Last modified on Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 20:41