03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 15:26

1η Ανάβαση Ολύμπου Ελασσόνας: Συμμετοχές

Ο θεσμός του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος θα ολοκληρωθεί στις 5-6 Νοεμβρίου, με την παρθενική διεξαγωγή της Ανάβασης Ελασσόνας που συγκέντρωσε 35 συμμετοχές.

Η Ανάβαση Ελασσόνας διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας" (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.), αποτελώντας τον 5ο και τελευταίο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, θεσμού που διεξήχθη για πρώτη φορά φέτος και παρουσίασε αυξημένο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα σημάνει την πρώτη φορά που διοργανώνεται ανάβαση στον Νομό Λαρίσης, με πολλούς θεατές να αναμένονται τόσο στην Ελασσόνα όσο και στη Λάρισα, λόγω της Ανάβασης που θα διεξαχθεί σε διαδρομή 3,8 χιλιομέτρων, που αποτελεί τμήμα της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση από Ελασσόνα προς Κοζάνη.

Όσον αφορά στις συμμετοχές, αυτές παρουσιάζουν αξιοσημείωτη ποικιλομορφία, με πολλούς οδηγούς να κάνουν το ντεμπούτο τους στην 1η Ανάβαση Ελασσόνας. Η Formula Saloon προσφέρει τις περισσότερες συμμετοχές, με 18 οδηγούς να δίνουν το "παρών", ενώ στο πλαίσιο της Ομάδας Ε θα συμμετάσχουν 7 οδηγοί, τη στιγμή που οι Ομάδες Α και Ν έχουν προσελκύσει 8 και 2 συμμετοχές αντιστοίχως.

Σημειώνεται, πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει στηρίξει την προσπάθεια, γεγονός που αποδεικνύεται από τη στιγμή που ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλία, έχοντας τη στήριξη του Δήμου Ελασσόνας αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Η πρώτη διοργάνωση της Ανάβασης Ελασσόνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, σε μια προσπάθεια που ευχή όλων είναι να γίνει θεσμός που θα στηρίξει το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και τα επόμενα χρόνια.

 

Συμμετοχές

Αφίσα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 17:22