11182019Δευ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 28 Μαϊος 2018 13:26

3η Ανάβαση Λιβαδίου: Καρό σημαία

Με μεγάλη επιτυχία, αν και με τον καιρό να παίζει τα δικά του παιχνίδια, ολοκληρώθηκε η 3η Ανάβαση Λιβαδίου, 2ος φετινός αγώνας του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Οι προγνώσεις για όλη την εβδομάδα έδιναν βροχή και το Σάββατο και την Κυριακή του αγώνα, αλλά τελικά μας έκανε την χάρη και εμφανίστηκε ένας ολόλαμπρος ήλιος. Οι κύριες προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή το βράδυ και έτσι το Σάββατο το πρωί η οργάνωση είχε να προβληματιστεί με μικρά θέματα και διορθώσεις τις τελευταίας στιγμής.

Στις 08:00 όλα ήταν έτοιμα, για να υποδεχθούν τους πρωταγωνιστές της Ανάβασης τους αγωνιζόμενους. Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των 33 αγωνιστικών ολοκληρώθηκε με μικρή καθυστέρηση και αυτό γιατί υπήρχαν αρκετοί νέοι αγωνιζόμενοι, οι οποίοι και έπρεπε να περάσουν φυσικό έλεγχο για να μπορέσουν οι Τεχνικοί Έφοροι να καταγράψουν σωστά τα στοιχεία των οχημάτων τους.

Παράλληλα με τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο άρχισαν να αναπτύσσονται και τα μέτρα ασφαλείας. Ασθενοφόρα, Γερανοφόρα και Πυροσβεστικά έλαβαν τις θέσεις τους παρέα με τους κριτές της διαδρομής και με την υποστήριξη της Τροχαίας Θεσσαλονίκης στις 10:00 ο δρόμος σφραγίστηκε και παραδόθηκε στην χρήση των οχημάτων της οργάνωσης και των αγωνιστικών.

Η πρώτη πιστολιά, για το σκέλος των δοκιμαστικών, ακούστηκε περίπου στις 11 και 30 με το αγωνιστικό με τον αριθμό 1 να παίρνει την θέση του στην αφετηρία για να ξεκινήσει την χρονομέτρηση. Οι διελεύσεις ανά σκέλος συνεχίστηκαν με καλό ρυθμό και, ενώ υπήρξε μία άτυχη στιγμή με έναν αγωνιζόμενο, τα δοκιμαστικά ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 15:00, με τους περισσότερους αγωνιζόμενους να κάνουν 3 σκέλη δοκιμών και να δίνουν ραντεβού για την Κυριακή το πρωί.

Περνώντας τώρα στην Κυριακή, και αφού λύθηκε το ηλεκτρολογικής φύσεως πρόβλημα που το Σάββατο δεν επέτρεψε την έκδοση των αποτελεσμάτων στον τερματισμό, περάσαμε το κυρίως γεύμα του Σαββατοκύριακου, τον αγώνα. Εκεί όλα κύλισαν ομαλά, με τους αγωνιζόμενους να δείχνουν ευχαριστημένοι από την διαδρομή και τον έντονο συναγωνισμό μεταξύ τους.
Μετά τον τερματισμό και τον τελικό τεχνικό έλεγχο που διεξήχθη στον χώρο του park ferme, αγωνιζόμενοι, service, οργάνωση και θεατές ανέβηκαν στο όμορφο χωριό του Λιβαδίου για την απονομή, κλείνοντας αυτό το όμορφο Σαββατοκύριακο.

Σε αυτό το σημείο ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης θέλει να ευχαριστήσει με την σειρά όλους τους αγωνιζόμενους που τον τίμησαν και έλαβαν μέρος στον αγώνα του: Μαρία Κυρλαγκίτση, Γεώργιο Σιόμο, Χρήστο Βεζύρη, Κωνσταντίνο Καρακατσάνη, Κωνσταντίνο Αναγνωστάκη, Χαράλαμπος Ευθυμιάδη, Παντελή Ευθυμίου, Κωνσταντίνο Καρλιώτη, Θεόφιλο Κατσώνη, Κωνσταντίνο Κουτσοδήμο, Αθανάσιο Στεργιάδη, Σάββα Βλαχάκη, Παύλο Βοτζάκη, Βασίλειο Μπιλαδέρη, Μιχαήλ – Χρήστο Παρασκευά, Γεώργιο Σανίδα, Ιωάννη Γαλάνη, Μιχαήλ Σταυρίδη, Αχιλλέα Λάκη, Αλέξανδρο Δήμο, Θεόδωρο Παπαβασιλείου, Παναγιώτη Χρυσαφίδη, Γεώργιο Παρασκευαΐδη, Βασίλειο Φυγκιώρη, Γρηγόριο Ρακιτζή, Νικόλαο Αντωνιάδη, Κωνσταντίνο Δαλακάκη, Δημήτριο Κακαράτζα, Βασίλειο Καντερή, Γρηγόριο Κορίνθιο, Ευάγγελο Κωνσταντινίδη, Σγουρή Μπαλάση και Αθανάσιο Σιδέρη.

Επόμενο ραντεβού για το πρωτάθλημα αναβάσεων Βορείου Ελλάδος ο αγώνας της Δράμας στις 16&17 Ιουνίου.

Ευχαριστίες του ΑΟΘ

Με την ολοκλήρωση του recap των πρωταγωνιστών της 3ης Ανάβασης Λιβαδίου, ήρθε η ώρα και για το ευχαριστώ των ανθρώπων της οργάνωσης και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΘ προς όλους αυτούς οι οποίοι βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή τη διοργάνωση.

Ξεκινώντας τα πρώτα μεγάλα ευχαριστώ πάνε στην τοπική κοινωνία του Λιβαδίου και συγκεκριμένα στην ομάδα πολιτικής προστασίας και στον υπεύθυνό της κο Ηρακλή Ταυλίκο καθώς και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρό του κο Δημήτριο Γουδήρα για την μεγάλη τους βοήθεια τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Φυσικά ευχαριστώ πάει και στην ηγεσία του Δήμου Θέρμης, προεξάρχοντος του Δημάρχου κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο και του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Σωκράτη Σαμαρά των οποίων η βοήθειά τους υπήρξε υπερπολίτιμη. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του προέδρου της τοπικής κοινότητας κου Άρη Τσιλιπάκου ο οποίος παραχώρησε την ειδική για την ανάβαση και φυσικά την κεντρική πλατεία του χωριού για την απονομή.

Βέβαια ουδέποτε δεν έγινε αγώνας χωρίς την τεράστια υποστήριξη των χορηγών του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Μικροί και μεγάλοι χορηγοί και υποστηρικτές είναι πάντα εκεί όταν ο Όμιλος τους καλεί για να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τις διοργανώσεις του. Έτσι επικεφαλής αυτής της προσπάθειας η Interamerican, η οποία παραχώρησε το ενδιάμεσο ασθενοφόρο και γερανοφόρο όχημα προκειμένου να υπάρχουν διπλά οχήματα ασφαλείας μέσα στην διαδρομή και να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση σε περίπτωση συμβάντος. Στην αφετηρία του αγώνα στήθηκε το γερανοφόρο της εταιρίας Gentsos οδική. Παράλληλα η εταιρία Σπιτική Πίτα μαζί με την εταιρία Βίκος ανέλαβαν την παροχή σνακ και νερού στο τερματισμό για τους οδηγούς και για τους κριτές της διαδρομής, ενώ τα οπτικά Ζωγράφος και τα 22 Σουβλάκια του αγαπημένου μας Δημήτριου Εικοσιδυού ανέλαβαν ένα μεγάλο κομμάτι της οικονομικής μας υποστήριξης.

Δίπλα στον Όμιλο φυσικά βρίσκονται και όλοι οι διαφημιζόμενοι οι οποίοι, βάζοντας σε περίοδο κρίσης από το υστέρημά τους, βοήθησαν σημαντικά στην διοργάνωση και η Διοίκηση δεν μπορεί να μην τους ευχαριστήσει ονομαστικά. Αυτοί ήταν: Η εταιρία Megaman Κ. & Π. Παναγούλας, η μονάδα service του κ. Κώστα Αναγνωστάκη, η εταιρία Auto Moto Oil του Παναγιώτη Πακτίτη, το συνεργείο VAG service του Αντώνη Βουλγαράκη, τα αμορτισέρ Ταυλίκος του κ. Νεκτάριου Ταυλίκου, την ανεξάρτητη μονάδα Medicar του κ. Νίκου Παπαδόπουλου, την εταιρία PIT STOP – Νησιώτης, το Κέντρο Μπαταρίας Car House του κ. Δημήτριου Γκότση, το συνεργείο V-Control του κ. Καλφαδέλη, την εταιρία μεταχειρισμένων οχημάτων και ανταλλακτικών Δήμος, το πρατήριο καυσίμων του κ. Μενέλαου Δούμπλιου που φιλοξένησε και τα οχήματα το βράδυ του Σαββάτου, το café Sobrero του κ. Σάββα Μαυροματίδη, την εταιρία Petridis Service του κ. Αθανάσιου Πετρίδη, τις μπαταρίες Delcore του κ. Παζαρλή, το συνεργείο του κ. Ιωάννη Παστρωμά, το Jaguar Service των κ. Θωμά Ζιούτα και Γρηγόρη Σουλτογιάννη, το ιδωτικό ΚΤΕΟ Πυλαίας, το συνεργείο του κ. Παρλαπάνη, το εξειδικευμένο συνεργείο OPEL Seretakis, το Karipidis Performance Garage, το εξειδικευμένο service Mazda του Γιάννη Αμανατίδη, το συνεργείο βελτιώσεων φρένων και συμπλέκτη του κ. Τάτσιου, το συνεργείο του κ. Καραθάνου Οδυσσέα, το συνεργείο WV του κ. Θεολόγου Κοψαχείλη, το εξειδικευμένο συνεργείο κινητήρων BMW Θαλής, τα Γιαπωνέζικα Ανταλλακτικά του κ. Μπαξεβανάκη, το Falafel House και το συνεργείο του κ. Ιωάννη Μπεσλίδη.

Δεν μπρούμε να παραλείψουμε και την βοήθεια των χορηγών επικοινωνίας οι οποίοι στηρίζουν και διαφημίζουν κάθε διοργάνωση του ΑΟΘ. Αυτοί είναι: Το περιοδικό 4Τροχοί, το περιοδικό Auto - Moto και το trcoff.gr, η εφημερίδα Forza, τον FM100 και το TV100 καθώς και την εφημερίδα Go News!

Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και φυσικά η ευγνωμοσύνη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης προς τα πρόσωπά τους είναι απεριόριστη.

Αποτελέσματα: Οριστικά

Αποτελέσματα: Σκέλος 1

Αποτελέσματα: Σκέλος 2