07102020Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 11:01

Η Α.Λ.Α.Λ. συμμετέχει στην 50ή Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας για μια ακόμη χρονιά συμμετέχει ενεργά στον θεσμό της 50ής Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, εκθέτοντας 53 υπέροχα αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των μελών του Σωματείου. 

Επισκεπτόμενοι τον εκθεσιακό χώρο της Α.Λ.Α. Λαμίας στην Π.Ε.Λ., στον αίθριο χώρο απέναντι από το Κτίριο Β αλλά και εντός του Κτιρίου Α, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του στόλου των αγωνιστικών και ιστορικών αυτοκινήτων των αθλητών και μελών του Σωματείου.

Δίπλα τους εκτίθενται αυτοκίνητα- αντίκες, που ενώ ανήκουν χρονικά στον προηγούμενο αιώνα (το γηραιότερο αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο το 1948), το μεράκι και η αγάπη των ιδιοκτητών τους, τα κράτα ζωντανά.

Το Σωματείο ευχαριστεί τους αθλητές-μέλη του Σωματείου, για την ολιγοήμερη ευγενική παραχώρηση των αυτοκινήτων τους για τις ανάγκες της παρουσίας της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας αλλά και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και  παρείχαν την πολύτιμη βοήθεια τους στο εγχείρημα μας αυτό.

Τέλος, η Α.Λ.Α.Λ. ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΟΜΑΕ κ. Δημήτρη Μιχελακάκη, ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 50ής Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας αλλά και στο εκθεσιακό περίπτερο του Σωματείου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η Ο.Μ.Α.Ε. βρίσκεται στο πλευρό των Σωματείων σε κάθε δράση τους.