06102023Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 16:15

Οι αθλητές του ΟΜΑΘ στους αγώνες του Σεπτεμβρίου

Με διαδοχικούς αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα μηχανοκίνητου αθλητισμού: από το rally Δ.Ε.Θ. που προσμέτρησε σε δύο θεσμούς και τον 3ο αγώνα του Πανσερραϊκού επάθλου Drift & Gp μεταφερόμαστε στο άλλο άκρο της Ελλάδας και στην 1η Ανάβαση Τσακώνας στην Καλαμάτα όπου και εκεί ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα έχει εκπροσώπηση.

Ξεκινώντας από τον 3ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος rally ασφάλτου αλλά και του αντίστοιχου κυπέλλου Βορείου Ελλάδας το rally Δ.Ε.Θ..Οι Παύλος Μπαξεβανάκης-Γρηγόρης Κορίνθιος με Honda Civic Type-R κατέκτησαν την τρίτη θέση στην κατηγορία τους αλλά και στην F2 γεγονός που τους ισχυροποιεί βαθμολογικά στο κυνήγι του κυπέλλου ασφάλτου Βορείου Ελλάδας. Άτυχοι στάθηκαν οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης-Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα χάνοντας ένα σίγουρο βάθρο στην κατηγορία τους.

Στις Σέρρες και στον 3ο αγώνα του Πανσερραϊκού επάθλου Drift & Gp ο Σπύρος Μόσιος με το Custom Lotus 7 Replica δεν συνάντησε αντίσταση σημειώνοντας όχι μόνο την πρώτη θέση στην κατηγορία του αλλά και τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην Καλαμάτα όπου θα διεξαχθεί ο 4ος αγώνας του κυπέλλου αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος η 1η ανάβαση Τσακώνας όπου θα συμμετάσχει ο Γιάννης Πλάγος με Honda Civic Type-R.Ο πρωταθλητής ασφάλτου 2018 θα συμμετάσχει στον πρώτο του αγώνα για το 2019 έχοντας ως στόχο μια καλή εμφάνιση.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην Καλαμάτα καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.