06102023Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 18:47

Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής από την ΑΟΛΑΠ

Στα πλαίσια του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής, της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019, επίσκεψη του Δ.Σ. της ΑΟΛΑΠ και των αθλητών μας Γιάννη Μπαντούνα, Στέλιο Λαϊνόπουλο, Δημήτρη Τσαπέκη και Νίκο Μοσχόπουλο, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου.

Τους υποδέχθηκαν θερμά, η Διευθύντρια Κουνέλη Ελένη, ο υποδιευθυντής, Αντωνόπουλος Φώτης και η Υπεύθυνη Περιβαλλοντολογικών και Πολιτιστικών θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ηλείας, Ηλιοπούλου Ευγενία.

Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτά που είχαν να πουν οι αθλητές μας και το Δ.Σ. στα θέματα της Οδικής Ασφάλειας και της Κυκλοφοριακής Αγωγής. Επίσης τους έγινε μια εισαγωγή στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς και σε όλα τα συστήματα ασφαλείας που εμπεριέχει.

Στα παιδιά μοιράστηκαν αναμνηστικά καθώς και υλικό για την Κυκλοφοριακή Αγωγή. Το λέμε και θα το ξαναπούμε, πως από το Σχολείο πρέπει υποχρεωτικά να διδάσκονται τα παιδιά για την συμπεριφορά τους στο δρόμο, είτε ως πεζοί και μεθαύριο ως μελλοντικοί οδηγοί.

Ευχαριστούμε θερμά το 6ο Δημοτικό Σχολείο του Πύργου για την φιλοξενία και για την θερμή υποδοχή. Σίγουρα ακολουθούν και άλλες τέτοιες ενέργειες, καθώς πρόκειται για ένα θέμα που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος.

Για το φωτογραφικό υλικό, ευχαριστούμε επίσης τον πολύ καλό φίλο της Λέσχης μας και δάσκαλο Λάμπρο Τσακριλή.

Last modified on Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 18:56