04252024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 15:18

Ευχαριστήριο σημείωμα Ο.Μ.Α.Θ. για το 4o Rally Αλμυρός 2019

Ένας αγώνας Rally αποτελεί ένα αθλητικό γεγονός που σε καμία περίπτωση το ανθρώπινο δυναμικό και τα οικονομικά του δεδομένα είναι αμελητέα. Το 4o Rally Αλμυρός 2019 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και φυσικά δεν θα τα είχε καταφέρει αν δεν του είχε προσφερθεί απεριόριστη βοήθεια από ένα σημαντικό αριθμό ανθρώπων, φορέων και σωματείων ώστε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που του ανατέθηκε.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσει τους κάτωθι:

Την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα και την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο σύνολο της με ειδική μνεία στην Τεχνική Υπηρεσία αυτής με τον διευθυντή της κ.Φλαμπούρη Κωνσταντίνο και τον προϊστάμενο συγκοινωνιακών έργων κ.Χουβαρδά Μιχάλη που χωρίς την συμβολή τους δεν θα είχε γίνει ο καθαρισμός από φερτές και όχι μόνο ύλες που ειδικά φέτος με την συνεχόμενη βροχόπτωση ήταν πάμπολλες ,το κλάδεμα των δέντρων παραπλεύρως των ειδικών διαδρομών και η τοποθέτηση στηθαίων ,ενώ και η οικονομική βοήθεια ήταν εξίσου σημαντική για την διεξαγωγή του αγώνα.

Τον δήμο Αλμυρού στο σύνολο του και ειδικότερα τον Δήμαρχο κ. Εσερίδη και τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κ. Ρούσα και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος,Πολιτικής Προστασίας Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου κ.Νικοβιώτη Κωνσταντίνο που πίστεψαν στον αγώνα όσο κανένας παρέχοντας μας οποιαδήποτε υλικοτεχνική βοήθεια χρειαστήκαμε ενώ η οικονομική βοήθεια ήταν ζωτικής σημασίας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Τις τοπικές κοινότητες που αγκάλιασαν τον αγώνα παρέχοντας μας κάθε πιθανή και απίθανή βοήθεια και πιο συγκεκριμένα: Τον κ. Βαλωμένο από την κοινότητα των Αγίων Θεοδώρων,τoν κ. Μαρκάκη από την κοινότητα Αχιλλείου, τον κ. Παπαδογιάνη από την κοινότητα του Πτελεού και όλο το χωριό γενικότερα για την υπομονή του,τον κ. Γουρναρόπουλο από την κοινότητα της Σούρπης που φιλοξένησε τον χώρο του Service Park , της γραμματείας και της αποθήκης του αγώνα και όχι μόνο και τον κ. Καραγιάννη από την κοινότητα της Αμαλιάπολης.

Την πρότυπη γενική κλινική ΑΝΑΣΣΑ και την γενική κλινική Ελπίς για την παροχή ασθενοφόρων και ιατρικού προσωπικού.

Την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας και το αστυνομικό τμήμα Αλμυρού και τον διοικητή αυτού κ. Σκορδά Αλέξανδρο για την φύλαξη των οδών που περιβάλλουν τον αγώνα, την καλή διάθεση και την προνοητικότητα σε όποια προβλήματα τυχόν προέκυπταν με αποτέλεσμα όλα να κυλήσουν απολύτως ομαλά.

Την πυροσβεστική υπηρεσία Μαγνησίας και το πυροσβεστικό κλιμάκιο Αλμυρού και τους διοικητές αυτών κ. Πόζογλου Χαράλαμπο και κ. Γκουγκουντούδη Παναγιώτη αντίστοιχα για την πολύτιμη βοήθεια τους στην παροχή πυροσβεστικών οχημάτων αλλά και στην πλύση του δρόμου ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημα μας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Την ΛΕ.ΒΑ.ΚΕ. που αποτελεί μία σταθερή αξία και αξιόπιστη λύση στην στελέχωση μίας ειδικής διαδρομής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με τον ίδιο τον πρόεδρο της να είναι στις επάλξεις.

Την επίσημη αγωνιστική ομάδα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Centaurus Racing Team που μας επέτρεψε να τους δείξουμε πως γίνεται ο αγώνας από μέσα φέρνοντας μαζί τους τον σωστό συνδυασμό επαγγελματισμού και ενθουσιασμού στον αγώνα.

Τα μέλη και τις διοικήσεις των σωματείων κατά σειρά εμφάνισης στο Roadbook ΑΟΘ, ΑΛΠτολεμαΐδας, ΛΑτρικάλων, ΑΛΑΛ, ΟΜΑΛ, ΣΜΑΚ, ΛΑΒέροιας , ΛΑΜΚΕ, ΛΑΒόλου χωρίς τα μέλη των οποίων η διοργάνωση του αγώνα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Το Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Μαγνησίας που για χάρη του αγώνα χρειάστηκε να τροποποιήσει τα δρομολόγια των λεωφορείων του.

Τις εταιρείες ΙΚΤΕΟ Νέας Αγχιάλου,Gas Group Πελαγιάδης και Ρούσσας Α.Ε. που ανέλαβαν την ευθύνη σύνδεσης του ονόματος τους με μία ειδική διαδρομή.

Την Peugeot Πολυχρονίδου που μας παρείχε για μία ακόμη χρονιά τα εξαιρετικά αυτοκίνητα ασφαλείας και την Karcher-Thessaly Μπουρδούβαλη & ΣΙΑ Ο.Ε. που ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο πλυσίματος όλων των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Την εταιρεία αναψυκτικών και χυμών Ε.Ψ.Α.,τις Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. και τους φυσικούς χυμούς Ρόδι King που χάρη στην προσφορά τους αθλητές και κριτές δεν δίψασαν ποτέ.

Το Αρχοντικό στο δάσος Κουρί που φιλοξένησε την πολύ όμορφη δεξίωση της Παρασκευής και όλους τους δεκάδες μικρούς, αλλά και μεγάλους χορηγούς του αγώνα, που συνέβαλαν σημαντικά.

Την Ιωάννα Καρατσιόρη και τον Ανδρέα Ηλιάδη που είχαν τον δύσκολο ρόλο να βάλουν τις ιδέες μας στο χαρτί παρουσιάζοντας στο τέλος ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Για το τέλος θα θέλαμε να αφήσουμε τους αθλητές , τα μέλη και τους φίλους του σωματείου για την απίστευτη συσπείρωση και προσήλωση στον στόχο που δεν ήταν άλλος από την διεξαγωγή του καλύτερου αγώνα του σωματείου μέχρι τον επόμενο στοίχημα που κατά γενική ομολογία κερδήθηκε.

Πλέον το ενδιαφέρον για φέτος στρέφεται στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του σωματείου αναμένοντας το πρόγραμμα του 2020.