03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 13:13

Οι οδηγοί αγώνων έκοψαν την πίτα του 2019

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά με χαμόγελα και χιούμορ, έκοψαν την πρωτοχρονιάτική πίτα τους οι οδηγοί αγώνων στην ετήσια γιορτή του Σ.Ο.Α.Α., η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφεία του Συνδέσμου στον Πειραιά. Με μια κίνηση του Προέδρου του Σ.Ο.Α.Α., Μάριου Ηλιόπουλου, με πολλούς συμβολισμούς και αποδέκτες και τα επτά μέλη του Δ.Σ. έκοψαν με ενωμένα τα χέρια την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν περισσότεροι από 100 οδηγοί και άνθρωποι των αγώνων οι οποίοι χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda κατά την απονομή των κυπέλλων και αναμνηστικών τους. Οι Μίλτος Κύρκος, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και Φίλιππος Καλέσης για την Γενική κατάταξη, καθώς και οι Χαραλαμπόπουλος, Καλέσης και Κυρλαγκίτσης για τους Νέους, παρέλαβαν μαζί με τους υπόλοιπους οδηγούς τα τρόπαια του 2018 καθώς και τα χρηματικά έπαθλα, όπως έχει ορίσει η χορηγός εταιρεία SEAJETS.

Το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Δημήτρης Μιχελακάκης, καθώς και ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Νίκος Πασσαλής. Ενώ την εκδήλωση τίμησε και φέτος ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, Νίκος Ηλιάδης.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε πως στόχος όλων των οδηγών είναι το καλύτερο μέλλον των ελληνικών αγώνων το οποίο αφορά ατομικές αλλά και ομαδικές ενέργειες και θα έρθει μέσα από συλλογική προσπάθεια των οδηγών αλλά και των θεσμών ταυτόχρονα. Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΟΜΑΕ, ανέφερε πως πρέπει να προχωρήσουμε και να καλύψουμε τα θέματα στα οποία έχουμε μείνει πίσω και αυτό χρειάζεται ουσιαστική κινητήριο δύναμη από τον ΣΟΑΑ και την ΟΜΑΕ, στα θέματα ασφάλειας, ποιότητας και προβολής.

 

Ο Χάρης Κοκμωτός παραλαμβάνει από τον Μάριο Ηλιόπουλο την πλακέτα στην μνήμη του αδερφού του, Δημήτρη Κοκμωτού.

 

Ο Πρωταθλητής Νέων, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος παραλαμβάνει το τρόπαιο του από τον Νίκο Ηλιάδη (κέντρο) και τον Μάριο Ηλιόπουλο.

 

Ο Πρωταθλητής Γενικής του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου, Μίλτος Κύρκος βραβεύεται για την επιτυχημένη του χρονιά από τον πολυπρωταθλητή, Λεωνίδα Κύρκο.

Ο τυχερός της βραδιάς Άρης Ιαβέρης με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου.

 

Στον Σάκη Ρηγόπουλο έπεσε το δεύτερο φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΟΑΑ, το οποίο αντιστοιχούσε επίσης σε μια χρυσή λίρα.