03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 13:00

Συμμετοχές αθλητών του ΟΜΑΘ (6-7/10)

Δύο αγώνες πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο 06-07 Οκτωβρίου με τον καθένα από αυτούς να είναι εξίσου σημαντικός αφού ο μεν προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα rally ασφάλτου ο δε αποτελεί τον τελικό του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος drift.Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα δώσει το παρών και στους δύο αγώνες με τρεις αθλητές.

Το Rally Ευβοϊκού θα αποτελέσει τον επόμενο γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος rally σε ότι αφορά την άσφαλτο όπου ο Άλκης Ρέντης θα συμμετάσχει στον αγώνα ως συνοδηγός του Γιάννη Πλάγου με ένα Honda Civic Type R με το πλήρωμα να είναι αυτόματα φαβορί τόσο για την κατηγορία του όσο και για την F2 όπου η μάχη για την κορυφή της κατάταξης να αναμένεται με ανυπομονησία από θεατές και χρονόμετρα.Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχει και ο Γιάννης Μόσχος ως συνοδηγός του Κλεάνθη Νικολουδάκη με ένα Citroen Saxo στην κατηγορία C6 με το πλήρωμα να χρειάζεται χιλιόμετρα για να βρει τα πατήματα του στον πρώτο του αγώνα ως πλήρωμα σε μια κατηγορία που μετρά ούτε λίγο ούτε πολύ 11 συμμετοχές.


Τέλος στις Σέρρες θα διεξαχθεί ο τελικός του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος drift με τον Γιάννη Καμζιόλη να δείχνει πως ήδη συνήθισε τους έξτρα ίππους που απέκτησε το B.M.W. M3 E30 και να έχει στόχο να αναμετρηθεί με σαφώς πιο έμπειρους αντιπάλους θέλοντας να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες και να διεκδικήσει ότι καλύτερο.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Rally Ευβοϊκού και τον τελικό του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος drift καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.