06102023Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 16:08

Συμμετοχή του ΑΟΘ στην αιμοδοσία του Συλλόγου «Λάμψη»

Με ικανοποιητική προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου η εκδήλωση αιμοδοσίας που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Λάμψη, τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (Α.Ο.Θ.) και την Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕ.Κ.Α.Μ.) στην Νότια Πύλη της Έκθεσης.

Με σύμμαχό της τον καιρό, η εκδήλωση ξεκίνησε στις 9 η ώρα το πρωί όπου και έκαναν την εμφάνισή τους τα αγωνιστικά οχήματα καθώς και τα κλασσικά οχήματα που συμμετείχαν στην στατική έκθεση, παράλληλα με την κινητή μονάδα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν η ροή του κόσμου και των αιμοδοτών οι οποίοι αφού συμπλήρωναν το ειδικό έντυπο εισέρχονταν στην κινητή μονάδα προκειμένου να αιμοδοτήσουν δίνοντας ελπίδα για ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Παράλληλα από τις 10:00 μέχρι και τις 12:00, όπου έληγε και η ειδική άδεια που είχε λάβει ο Α.Ο.Θ., ο οδηγός αγώνων κος Σωτηριάδης Νικόλαος αφού επιθεώρησε, με τον αντιπρόεδρο του Ομίλου κο Αγοραστό Λάζαρο, την μικρή διαδρομή που είχε ετοιμαστεί, ξεκίνησε να παρουσιάζει το πως είναι εσωτερικά ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, κάνοντας παράλληλα μία μικρή βόλτα σε παιδιά τα οποία έχουν βγει νικητές στην μάχη τους με τις νεοπλασματικές ασθένειες.

Ο χρόνος κύλησε όμορφα και έτσι, χωρίς καν να το αντιληφθούμε, φτάσαμε στις 13:00 οπότε και έληξε αυτή η όμορφη εκδήλωση και οι διοικήσεις της Λάμψης και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν τις συζητήσεις για την επόμενη, κοινή, τους δράση.

Ήδη οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό επίπεδο και λίαν συντόμως ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης θα μπορεί να ανακοινώσει και άλλη δράση κοινωνικής προσφοράς.