06102023Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 14:37

Συμμετοχές και διακρίσεις αθλητών του Ο.Μ.Α.Θ.

Μπορεί το Rally Αλμυρός 2017 να μονοπώλησε το ενδιαφέρον αθλητών και μελών του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρξαν σημαντικές παρουσίες και διακρίσεις των αθλητών του σε διάφορους αγώνες ανά την Ελλάδα.

 

Ξεκινάμε από τον Μιχάλη Παρασκευά που συμμετείχε όχι σε μία αλλά σε δύο διαφορετικές αναβάσεις του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδας. Παρόλο που συμμετείχε με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, ο νεαρός αθλητής κατάφερε να ανέβει και τις δύο φορές στο βάθρο με την δεύτερη μάλιστα στο υψηλότερο σκαλί. Πρώτος χρονικά αγώνας η ανάβαση Κορυλόβου στην Δράμα, όπου ο Μιχάλης Παρασκευάς μπορεί να αποχωρίστηκε την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά το αγαπημένο του Suzuki Swift για χάρη ενός Toyota Yaris, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να αναδειχθεί τρίτος στην κατηγορία του, ανάμεσα σε σαφώς δυνατότερα αυτοκίνητα, ενώ αν δεν αντιμετώπιζε προβλήματα στο δεύτερο σκέλος του αγώνα το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμα καλύτερο. Συνεχίζουμε με την ανάβαση Λιβαδίου στην Θεσσαλονίκη εκεί όπου ο Μιχάλης Παρασκευάς επέστρεψε στο αγαπημένο του Suzuki Swift αλλά και στις νίκες αφού δεν άφησε περιθώριο σε κανένα αντίπαλό του να αμφισβητήσει την κυριαρχία του στον αγώνα όντας ο ταχύτερος όχι μόνο στην Ε10 αλλά σε όλη την κατηγορία 1401-1600 κ.εκ.

Τέλος ονειρικό ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Γιάννης Καμζιόλης στο Νέο Ρύσιο στον αγώνα drift που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του αγώνα τόσο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος όσο και του Επάθλου Βορείου Ελλάδας. Ο νεαρός "ΚΑΜΙ" κατάφερε στον πρώτο του επίσημο αγώνα να υπερνικήσει άγχος και σαφώς εμπειρότερους αντιπάλους και να ανέβει στο βάθρο της Street Legal στο έπαθλο Βορείου Ελλάδος, όντας μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον τελικό νικητή.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΑΘ