09302023Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 15:09

1o Σεμινάριο Συνοδήγησης Αγώνων Αυτοκινήτου Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία το Σεμινάριο Συνοδήγησης Αγώνων Αυτοκινήτου του Σωματείου Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α., το οποίο είναι το 1ο μιας σειράς παρόμοιων εκδηλώσεων του Σωματείου.
Στην κατάμεστη φιλόξενη αίθουσα συνεδριάσεων της ΟΜΑΕ, για τέσσερις σχεδόν ώρες σαράντα συνοδηγοί -οι περισσότεροι νέοι- μυήθηκαν στα μυστικά της συνοδήγησης από  συνοδηγούς του Σωματείου μας.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης.
Το σεμινάριο άρχισε με ομιλία του προέδρου του Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. Γ. Μεσημέρη και στην συνέχεια πήραν το λόγο μοιράζοντας, την τεράστια γνώση και την απέραντη  εμπειρία τους οι Νίκος Μουζάκης, Τόλης Πάλλας, Λεωνίδας Μαχαίρας, Νίκος Παπασταθόπουλος και Γιάννης Ραβάνης. Από την μεριά του οδηγού παρατηρήσεις έκανε ο Άγγελος Ζήβας.
Το θετικότερο σημείο της εκδήλωσης ήταν η παρουσία πολλών νέων παιδιών που καλωσορίσαμε στον χώρο του αγωνιστικού αυτοκινήτου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι  με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούσαν τους εισηγητές, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις που θα χρησιμοποιήσουν όταν βρεθούν στο δεξί κάθισμα ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου.
Στο τέλος της εκδήλωσης σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα μοιράστηκαν δώρα στους νέους συνοδηγούς.

Ο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α., ο συντονιστής του σεμιναρίου Γ. Ραβάνης και ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Ν. Πλέσσας θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους εισηγητές του σεμιναρίου για το χρόνο και την προσπάθεια, τον Δ. Αποστόλου, τον Κ. Βασιλογιάννη, την αγωνιστική ομάδα RSD για την προσφορά του catering και την βοήθεια στην οργάνωση της εκδήλωσης, την εταιρεία αγωνιστικού εξοπλισμού ekinisi  για την προσφορά των δώρων που μοιράστηκαν στους νέους συνοδηγούς ,καθώς και την ΟΜΑΕ για την παραχώρηση της αίθουσας.
Θέλουμε επίσης να ζητήσουμε συγνώμη από όσους λόγω της  μικρής (όπως αποδείχθηκε) χωρητικότητας της αίθουσας δεν κατέστη δυνατό να δεχτούμε την συμμετοχή τους. Δεσμευόμαστε, ότι το 2ο Σεμινάριο Συνοδήγησης Αγώνων Αυτοκινήτου του Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. θα γίνει σε μεγαλύτερη αίθουσα και θα είναι ακόμη καλύτερο από το πρώτο.

 

 

Last modified on Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 15:22