12072019Σαβ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 16:22

Ελληνική συμμετοχή στο 7ο Rally Ronde di Sperlonga

Με την παρουσία ενός ελληνικού πληρώματος θα πραγματοποιηθεί το 7ο Ράλλυ Ronde di Sperlonga στις 19-20 Δεκεμβρίου, καθώς οι Διαμαντής Τζαμπάζης-Χρήστος Κουζιώνης θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά με το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο του οδηγού, ένα Skoda Fabia R5.

Αυτή δεν είναι η πρώτη επίσκεψη του Διαμαντή Τζαμπάζη στη γειτονική χώρα, αφού ο οδηγός από τη Θεσσαλονίκη έχει συμμετάσχει στον αγώνα που έχει ως επίκεντρο την όμορφη παραλιακή κωμόπόλη Sperlonga στη Δυτική Ιταλία, 3 φορές στο παρελθόν με το Mitsubishi Lancer EVO X που είχε μέχρι πρόσφατα στην κατοχή του. Όμως, αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Διαμαντή Τζαμπάζη με συνοδηγό τον 37χρονο Χρήστο Κουζιώνη, με τον οποίο ξεκινούν το εγχείρημα της αγωνιστική εμπλοκής με το τελευταίας τεχνολογίας Skoda Fabia R5, που ήδη πρωταγωνιστεί σε διεθνείς αγώνες. Η προετοιμασία του αυτοκινήτου, καθώς και η  τεχνική υποστήριξη στο συγκεκριμένο αγώνα, ανήκει στην αγωνιστική ομάδα των αδελφών Κύρκου.  

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας ξεκινά το βράδυ του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου, με την πανηγυρική εκκίνηση από την Piazza Fontana της Sperlonga, ενώ την επόμενη ημέρα τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ασφάλτινη ειδική διαδρομή "La Magliana", που έχει μήκος 9,5 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιηθεί 4 φορές. 

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια ιδιαίτερα χρήσιμη εμπειρία για το ελληνικό πλήρωμα, σε έναν ανταγωνιστικό αγώνα στο αγωνιστικό του ντεμπούτο με το απαιτητικό και εντυπωσιακό Skoda Fabia R5!

 

Ιστοσελίδα αγώνα: www.rallydisperloga.it 

Last modified on Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 12:03