12072019Σαβ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 11:37

Νικητής στο ICK ο Τιμόθεος Δημητρίου!

Με ακόμη μια σημαντική διεθνή διάκριση, συνέχισε την πορεία του εξωτερικό ο Τιμόθεος Δημητρίου.  Μετά την 2η θέση στο πολύ ανταγωνιστικό "Bridgestone International Super Cup", όπου μάλιστα έχασε τη νίκη μόλις στην τελευταία στροφή, εντυπωσίασε ξανά στο International Champions Kart, που διοργανώθηκε στην Κυριακή 18 Οκτωβρίου στην πίστα καρτ της Adria, στην Ιταλία. Εκεί, ο νεαρός καρτίστας κατάφερε να πάρει τη νίκη με αποτέλεσμα να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας έναν σημαντικό τίτλο και κυρίως, έχοντας πλέον κερδίσει την αναγνώριση για το ταλέντο του διεθνώς.

Τόσο ο Τιμόθεος, όσο και ο αδελφός του Νικόλας, συνεχίζουν την προσπάθειά τους στις πίστες καρτ του εξωτερικού, με την αγωνιστική σεζόν να ολοκληρώνεται για αυτούς στην ίδια πίστα, αυτή της Adria, με τον τελικό του WSK που διοργανώνεται από την FIA και θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου 2015.

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος συγχαίρει τους δύο νεαρούς Έλληνες οδηγούς, που με την παρουσία τους δείχνουν για ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδο που διαθέτει ο ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός!

   

Last modified on Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 12:05