03192024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017 17:51

Θωμάς Κρασώνης: Δημοσιογραφική παρουσίαση αγωνιστικής ομάδας

Ο νεαρός Θωμάς Κρασώνης παρουσίασε, σε μια λιτή αλλά ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πίστα καρτ "Speed Force" στο Κορωπί, την ομάδα του σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Ο 15χρονος οδηγός, συμμετέχει στον θεσμό "Junior Saloon Car Championship" (JSCC) που διεξάγεται με Citroen Saxo ενιαίας μορφής στη Μεγάλη Βρετανία και αποτείνεται σε οδηγούς ηλικίας 14-17 ετών. Το JSCC περιλαμβάνει 9 διπλούς αγώνες, δηλαδή συνολικά 18 βαθμολογούμενες αναμετρήσεις και σε αυτό συμμετέχουν 20 οδηγοί. Ο Έλληνας οδηγός βρίσκεται, μετά από 5 αγώνες (δηλαδή 10 βαθμολογούμενες αναμετρήσεις) στην 6η θέση του θεσμού και ο πρώτος του φετινός τερματισμός στο βάθρο, φαντάζει πολύ κοντά.

Στο περιθώριο των αγωνιστικών αλλά και σχολικών του υποχρεώσεων, ο νεαρός και η ομάδα του διοργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση, όπου καλεσμένοι ήταν εκπρόσωποι των ΜΜΕ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον οδηγό, να ενημερωθούν για την πορεία του εγχειρήματος μέχρι στιγμής και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Την προσπάθεια του Θωμά Κρασώνη στο JSCC στηρίζουν ως Χορηγοί οι Citroen Hellas, Naturalicius Health Products, Metrolab, Samba cafe, Abloy, ενώ Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι 4ΤΡΟΧΟΙ και το gazzetta.gr.

Ο Θωμάς Κρασώνης δήλωσε: "Στο σημείο που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στη σεζόν, έχουμε διαπιστώσει πως βελτιωνόμαστε διαρκώς και έχουμε φτάσει σε ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό επίπεδο. Πλησιάζουμε το στόχο μας, που είναι ο τερματισμός εντός τριάδας, κάτι που είμαστε σίγουροι πως θα πετύχουμε ως το τέλος της χρονιάς και ίσως να πάρουμε και νίκη. Εννοείται πως υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος, καθώς υπάρχουν ακόμη 4 αγώνες και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όσον αφορά στην τελική βαθμολογία, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην 6η θέση. Βασικός στόχος είναι να βρεθώ εντός της πρώτης πεντάδας, ενώ θα ήταν ιδανικό αν ολοκληρώσω τη χρονιά εντός τριάδας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με έχουν στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια, την ομάδα μου BKP Racing Team, τον Χάρη Μπουροθανασόπουλο που με συνοδεύει στο εξωτερικό, τους Χορηγούς και Χορηγούς Επικοινωνίας, καθώς και όλους τους δημοσιογράφους που με βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια."

Last modified on Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017 17:59