Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 22:42

Ενημερωτική συνάντηση Αθλητικών Σωματείων

Λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, η ΟΜΑΕ και η Επιτροπή Αγώνων, διοργάνωσαν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, ειδική εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα για τα στελέχη των Αθλητικών Σωματείων που διοργανώνουν αγώνες.
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε  στα νέα γραφεία ΟΜΑΕ στο Ολυμπιακό Στάδιο συγκεντρώθηκε η πλειοψηφία των στελεχών του τομέα της διοργάνωσης αγωνιστικών εκδηλώσεων, κυρίως από τα σωματεία της Κεντρικής και της νότιας Ελλάδας, έγινε ωφέλιμη ανταλλαγή απόψεων και πραγματοποιήθηκαν επί μέρους συζητήσεις με σκοπό την βελτίωση και την ομογενοποίηση των προδιαγραφών των αγώνων σε όλους τους τομείς, ενώ υπερθεματίστηκαν αυτοί της ασφάλειας και της προβολής τους. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε ειδική ενημέρωση για την εφαρμογή του νέου ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης των αγώνων της εταιρείας λογισμικού Megasoft, το οποίο πολύ σύντομα θα εφαρμοστεί και θα επιτρέπει στην Ομοσπονδία και στα Σωματεία τον πλήρη διαδικτυακό έλεγχο των αγωνιστικών εκδηλώσεων ανά την επικράτεια.
Σημειώστε, πως το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 θα ακολουθήσει μια ακόμη παρόμοια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Last modified on Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 00:52