06272022Δευ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 19:05

«ΟΜΑΕ Saxo-106 Cup» 2015: Στο πνεύμα της εποχής

Σε επιτυχία εν τη γενέσει της δείχνει να εξελίσσεται τα νέος θεσμός της Ομοσπονδίας «ΟΜΑΕ Saxo-106 Cup». Αυτό καταμαρτυρεί η αθρόα προσέλευση των ενδιαφερομένων, παλαιότερων και νέων οδηγών, που δήλωσαν το παρόν στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση που εξήγγειλε η Επιτροπή Ταχύτητας και Αναβάσεων της ΕΠΑ με θέμα το νεοσύστατο θεσμό.
Πάνω από 40 αγωνιζόμενοι συγκεντρώθηκαν, λοιπόν, της περασμένη Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 το απόγευμα, στα νέα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ, δηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς την θέλησή τους να στηρίξουν το Cup. Τη νέα σειρά αγώνων, δηλαδή, τύπου Ενιαίου, με αυτοκίνητα ίδιων προδιαγραφών, που «στήθηκε» με γνώμονα τον έντονο συναγωνισμό και τη διασκέδαση για τους οδηγούς, το θέαμα και τις έντονες συγκινήσεις για τους θεατές, και βεβαίως την μέγιστη δυνατή οικονομία στα έξοδα συμμετοχής. Υπενθυμίζεται πως το «ΟΜΑΕ Saxo-106 Cup» θα αποτελεί την «ατραξιόν» του Πρωταθλήματος Ταχύτητας, ακολουθώντας όλους τους αγώνες του θεσμού, που περιλαμβάνει 4 αγωνιστικές συναντήσεις εντός του 2015.
Σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση της ΕΠΑ, οι τελικές διευκρινήσεις των Τεχνικών Κανονισμών του νέου θεσμού θα ανακοινωθούν αμέσως μετά την καταληκτική ημερομηνία των προσφορών των ενδιαφερομένων για τη χρήση ίδιου τύπου εξαρτημάτων και ελαστικών που θα χρησιμοποιηθούν υποχρεωτικά στα αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν (η ημερομηνία είναι η 20η Φεβρουαρίου 2015). Παράλληλα, η ΕΠΑ προγραμματίζει σύντομα και άλλες ενημερωτικές συγκεντρώσεις ενδιαφερομένων για το Cup, εντός των επόμενων ημερών. Μείνετε συντονισμένοι… 

Last modified on Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 15:58