Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 20:58

Ανακοίνωση ΔΣ για κακόβουλα δημοσιεύματα

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας συγκλήθηκε εκτάκτως την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 με θέμα τον αγώνα «Tour Du Peloponnese 2015» και προέβη στην σύνταξη της παρακάτω ανακοίνωσης, μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του:
"Η ΟΜΑΕ δηλώνει ότι το έγγραφο με τις συμμετοχές του αγώνα regularity «Tour Du Peloponnese» που αναρτήθηκε στις 4/11/2015 σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «zougla.gr» δεν είναι έγγραφο ή δημοσίευμα της Ομοσπονδίας. Επίσης διαψεύδει ότι το σχετικό έγγραφο, ανάρτηση ή έντυπο οποιασδήποτε άλλης μορφής, περιήλθε σε γνώση της ή ήταν αποδέκτης του. Για πρώτη φορά έλαβε γνώση από την ανάρτησή του στο ηλεκτρονικό μέσο «zougla.gr».Το θέμα ερευνήθηκε αμέσως και διαπιστώθηκε ότι ο Κατάλογος Συμμετοχών του εν λόγω αγώνα τον οποίο είχε συντάξει και αποστείλει στην Ομοσπονδία το σωματείο «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ», και ο οποίος εγκρίθηκε από την ΟΜΑΕ, δεν περιλάμβανε το αναφερόμενο πλήρωμα, καταγωγής FYROM, αφού τέτοιο δεν συμμετείχε στη διοργάνωση.
Συνεπώς η ΟΜΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για πράξεις τρίτων και επί της ουσίας δηλώνει απερίφραστα ότι πάντοτε ήταν και θα είναι αντίθετη με δηλώσεις και ενέργειες ανάλογου ύφους, οι οποίες προσβάλλουν εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα.
Η ΟΜΑΕ δηλώνει επίσης, ότι επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός της για την προάσπιση του χώρου του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, απέναντι σε ανεξέλεγκτα και ανακριβή δημοσιεύματα, τα οποία θεωρεί ότι πλήττουν το κύρος της, καθώς και το κύρος των Ελλήνων αθλητών και διοργανωτών των αγώνων αυτοκινήτου και καρτ."

Last modified on Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 12:18