Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 10:38

Νέο Σεμινάριο Υποψήφιων Κριτών στον Βόλο στις 8-9 Απριλίου

seminaria

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α.ΒΟΛΟΥ) και η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ, συνεχίζοντας το έργο της αναδιάρθρωσης, οργάνωσης, ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού  στην Ελλάδα, ανακοινώνουν το νέο Σεμινάριο Υποψήφιων Κριτών Αγώνων Αυτοκινήτου, που θα διεξαχθεί στον Βόλο στις 8-9 Απριλίου 2023.

Το σεμινάριο θα είναι όπως πάντα, διήμερο. Την πρώτη ημέρα, το Σάββατο 8 Απριλίου και από ώρα 16.00-21.00 θα γίνει στα γραφεία του σωματείου (Πανθεσσαλικό Στάδιο) η παρουσίαση και διδασκαλία καθώς και συζητήσεις – ερωτήσεις – απορίες. Θα ακολουθήσει γραπτή εξέταση των υποψηφίων.

Την δεύτερη ημέρα, την Κυριακή 9 Απριλίου θα γίνει πρακτική παρουσίαση και εξέταση σε προσομοιώσεις Ειδικών Διαδρομών, Ανάβασης, Πίστας.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, ώστε να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / τηλέφωνο υπευθύνου: 6983 601 734). Στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, αρκεί να είναι ενταγμένοι σε κάποιο Αθλητικό Σωματείο της ΟΜΑΕ.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α.ΒΟΛΟΥ) σας ενημερώνει ότι οι εξετάσεις θα γίνουν πάνω στην ύλη των Γενικών Κανονισμών, όλων των μορφών των αγώνων και του νέου Εθνικού Αθλητικού Κανονισμού (ΕΑΚ) - η οποία ύλη μπορεί να βρεθεί, για μελέτη, στον ιστότοπο της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr), στην κατηγορία «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ».

Last modified on Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 10:40