03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 10:00

Αίτηση έκδοσης Ιστορικού Τεχνικού Βιβλιαρίου (HTP)

Οι ενδιαφέρομενοι για την έκδοση Ιστορικού Τεχνικού Βιβλιαρίου (Historical Technical Passport – ΗΤΡ), τόσο εθνικής όσο και διεθνούς ισχύος, μπορούν να βρουν τη σχετική αίτηση στον σύνδεσμο που παρατίθεται στο τέλος αυτού του κειμένου.

Το HTP είναι ένα βιβλιάριο 27 σελίδων, που περιέχει ακριβή περιγραφή των εξαρτημάτων που απαρτίζουν το ιστορικό αυτοκίνητο και συνοδεύει υποχρεωτικά κάθε ιστορικό αυτοκίνητο που λαμβάνει μέρος σε αγώνες Sporting.

Το HTP εθνικής ισχύος επιτρέπει τη συμμετοχή σε αγώνες ιστορικών Sporting στη χώρα μας, και το διεθνές σε αγώνες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Και στις δύο περιπτώσεις εκδίδεται από την ΟΜΑΕ, ενώ το διεθνές έχει και την επικύρωση της FIA.

Οι ενδιαφερόμενοι για έκδοση Διεθνούς ή Εθνικής ισχύος ΗΤΡ πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση (υποχρεωτική συμπλήρωση όλων των πεδίων) και να την αποστείλουν στην ΟΜΑΕ μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω fax στο 210.6892002.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την έκδοση Ιστορικού Τεχνικού Βιβλιαρίου (HTP) στην ΕΓΚΥΚΛΙΟ 3 του 2024.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ (HTP)

Last modified on Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 16:19