03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 12:36

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία διεξήχθη το Σεμινάριο Υποψηφίων Κριτών στον Πύργο

Ολοκληρωθηκε την Κυριακη 10 Απριλίου, αργά το μεσημέρι, με ανέλπιστα μεγάλη συμμετοχή υποψηφίων, το Σεμινάριο νέων Υποψηφίων Κριτών των αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού που διοργάνωσε η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινητου Πύργου (ΑΟΛΑΠ) με την υποστήριξη της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ.

Η ανάπτυξη, εξέλιξη και επιμόρφωση του έμψυχου δυναμικού των Σωματείων της ΟΜΑΕ είναι ο πρωταρχικός στόχος της Επιτροπής, και το Σεμιναριο του Πυργου ήταν ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Την πρώτη ημέρα έλαβε χώρα η θεωρητική εκπαίδευση των υποψηφίων σε όλες τις μορφές αγώνων, συμπεριλαμβανομένης και της κατηγορίας των ιστορικών αυτοκινήτων Regularity, και συνεχίστηκε μέχρι το βράδυ με τις γραπτές εξετάσεις των υποψηφίων.

Την επόμενη μέρα όλη οι διαγωνιζόμενοι και οι οργανωτές συγκεντρώθηκαν στη φιλόξενη πίστα καρτ «TSOULOS KART», όπου με τη φυσική παρουσία αγωνιστικών αυτοκινήτων έγινε προσομοίωση Ειδικής Διαδρομής και διαδρομής Αναβασης, ακόμη και στην κατάσβεση φωτιάς με τη χρήση πυροσβεστήρων.

Μετά την ολοκλήρωση ενός ακόμη επιτυχημένου Σεμιναρίου, στη σειρά που με επιτυχία διοργανώνει η ΕΠΕΚΕΠ της ΟΜΑΕ, η Ομοσπονδία και η Επιτροπή Αγώνων καλωορίζει τους νέους δόκιμους Κριτές στην «οικογένεια» των Στελεχών του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.