03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 12:31

Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου Υποψήφιων Κριτών (12-13/3) της Αθήνας

Δέκα μέρες πριν τη διεξαγωγή του Σεμιναρίου Υποψήφιων Κριτών που θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 12-13 Μαρτίου, η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ ανακοινώνει το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 η πρώτη μέρα του Σεμιναρίου περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση σχετικά με την ηλεκτρονική διαχείριση, το οργανόγραμμα, τη στελέχωση και όλες τις πληροφορίες που αφορούν στη διοργάνωση των αγώνων, καθώς και τη γραπτή δοκιμασία των υποψήφιων κριτών και στελεχών. Θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του ανοιχτού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ.

Η δεύτερη ημέρα, Κυριακή 13 Μαρτίου, θα φιλοξενηθεί στο χώρο στάθμευσης της ΟΜΑΕ και περιλαμβάνει την πρακτική εφαρμογή του οπτικοακουστικού υλικού, την ανάπτυξη και προσομοίωση των αγώνων κάθε είδους, τα καθήκοντα των ενδιάμεσων κριτών και τις πρώτες βοήθειες, μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε ότι για να υποβάλλετε δήλωση συμμετοχής πρέπει να είστε ενταγμένοι σε οποιοδήποτε αθλητικό Σωματείο της ΟΜΑΕ, και να επικοινωνήσετε με την Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Οι γραπτές εξετάσεις θα γίνουν πάνω στην ύλη των Γενικών Κανονισμών όλων των μορφών των αγώνων (βλ. στην ιστοσελίδα www.omae-epa.gr - κατηγορία «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ»).

Δείτε αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο το πρόγραμμα του Σεμιναρίου Υποψήφιων Κριτών της 12-13ης Μαρτίου 2022:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 12-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022